Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkaz za 800 radnika
Povratak na članak

INAŠ: Gašenje rafinerije Sisak je katastrofalna odluka, treba je spriječiti

Gašenje sisačke rafinerije suprotno je obvezama koje je MOL preuzeo dioničkim ugovorom o strateškom partnerstvu prilikom kupovine prvog paketa dionica INA-e, upozorava INAŠ

Komentari 4

Avatar airbizz
airbizz
20:34 19.09.2014.

prodati svoje strateške interese kao što je ina ili autoceste,smatram kao prodaju samog sebe,a to je ropstvo.poništiti sve nelegitimne ugovore jer su jedini vlasnici građani republike hrvatske,a ne prolazne vlade(karavane).

VL
RA
Rangostar
21:21 19.09.2014.

Rafinerija smrdi, ugasite je što prije !

VL
UN
unbekant
15:57 19.09.2014.

........"prolikom kupovine prvog paketa INE"......znaci za vreme Racana,ali sta je Sander i HDZ vlada potpisala,prilikom drugog paketa prodaje MOL-u,jer sigurno Madjari ni su Sanaderu dzaba dali 10 milijona eura mita,za potpis,tu je nesto jako mutno i bezobrazno potpisano..................................

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.