Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Američka veleposlanica na odlasku: Jedna zapadna tvrtka želi Inu

17.11.2017.
u 00:02

Ponosna sam što su američki investitori, koje zastupa fond Knighthead, dio sustavnog rješenja u velikoj krizi vezanoj za Agrokor

Američku veleposlanicu u Hrvatskoj Julietu Valls Noyes uskoro čeka mjesto na “zidu časti” u konferencijskoj dvorani Veleposlanstva SAD-a u Buzinu pokraj Zagreba. Tamo su već uokvireni portreti svih bivših veleposlanika koji su odradili mandat u Zagrebu. Od 1992., kada su Sjedinjene Države priznale Republiku Hrvatsku, uključujući veleposlanicu Noyes, bilo ih je osmero. Deveti po redu, Robert Kohorst, stiže uskoro.

Zašto odlazite na pola mandata?

Zato što je predsjednik Trump imenovao novog veleposlanika u Hrvatskoj. To je, naposljetku, uobičajena stvar kada se mijenja administracija, a pogotovo kada se stranke mijenjaju u kontroli Bijele kuće. Zbog toga velik broj karijernih diplomata, profesionalca i specijalista za vanjske poslove State Departmenta odlazi prije predviđenog kraja mandata s ambasadorskih položaja.   

Cijeli intervu pročitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista. 

Ključne riječi

Komentara 30

DU
Deleted user
20:51 16.11.2017.

Zbogom i više se ne vraćaj ! iritantana si do bola ženo ! Prepisivali ste propagandne pamflete lijevih ekstremista iz parazitskih udruga tkz.nevladinog sektora da bi se Hrvatsku prikazalo kao zemlju u kojoj se krše ljudska prava nacionalnim manjinama ?! Stvarnost je potpuno drukčija i jedini narod u Hrvatskoj koji je ugrožen to je onaj većinski Hrvatski katolički narod ! Agresori danas uživaju kao bubrezi u loju i kroje nam sudbinu ! Nadam se da novi veleposlanik neće padati na takve lažne konstrukcije domaćih izroda ! Takve vijesti prenesu svi mediji u svijetu i onda ispada da ljudima padaju glave u Hrvatskoj !

GU
Gustirna
23:22 16.11.2017.

Trump je mogao i prije smjeniti ovu kubansku komunisticku vjesticu zlocinca obame....

CA
cavecanem
20:37 16.11.2017.

Kad dovoljno dugo ideš na zapad dođeš i do Rusije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije