Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

'Imunološki zavod može prodati milijune cjepiva, a nikog nije briga'

Moguće je napraviti cjepiva koja su bolja od onog što se danas koristi kao cjepivo protiv ospica, rubele i parotitisa, kaže dr. Benko

Komentari 11

BO
bozzika
23:18 31.08.2017.

čekaj da se proda nekome strancu i gle čuda od jednom se zarađuje ajme,naša vlada veleizdajnička,samo naprijed,puj

VL
ST
stomugromova
21:22 31.08.2017.

Ne bih rekao da nikog nije briga.Prije bi bilo da je netko jak izvana odlučio da treba uništiti Imunološki i da RH ne smije imati svoj cjepiva,krvne pripravke,serume protiv otrova itd.Kao da postoji omerta među vladajućim strukturama oko toga.To štoo se čini da nije nikog briga,po meni ne drži vodu.Itekako postoji briga,ali u negativnom smslu.Briga u službi opstrukcije da Imunološki do kraja propadne.

VL
WW
wwwcro
21:59 31.08.2017.

Glasajmo i na idućim izborima za HDZ i SDP koji su uništili i prodali sve što se moglo uništiti i prodati..

VL
Avatar 123456
123456
06:25 01.09.2017.

Dela bandit hanžeković, dela! Plivu Kalinovica je umištil, pa proba i ovo nebi li uvozil iz Kine šrot i ovdje ga samo prepakiral i dilal. Svi to znaju ali šute! Sramota!!

VL
DU
Deleted user
05:30 01.09.2017.

Pa zar nisu rekli da nije problem u novcu već u idejama i programima? Ovdje ima i ideja i programa ali novca nema! Kod nas čim se radi o zdravstvenim temama mora se pokazati da je to neisplativo i nerealno! Odvoz smeća i razvrstavanje otpada je isplativi a liječenje ljudi je neprofitabilno! Svašta! Vrijeđa zdravu pamet! Pametni gdje ste?

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
02:13 01.09.2017.

Sta ce vam cjepiva, imate sodu bikarbonu.

VL
ST
stomugromova
08:26 01.09.2017.

Oni bi radije uvozili Rockfellerova cjepiva,nego da imamo svoja.Rockfelleri imaju "najbolja cjepiva",a njima se pridružio i svima dragi Bill( Gates) koji ima jaku želju da pomogne čovječanstvu u depopuilaciji.

VL
SP
Spidulek
08:00 01.09.2017.

Grupa gradana Visia Croatika je htjeal kao komanditno drustvo uloziti novac u Imunoloski ali vladajuci nisuprihvatili.Vise im se isplati(premije su vece nego za izvoznike) uvoziti cjepivo protiv raznih izmisljenih gripa i uvesti obavezno cjepljenje.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:16 01.09.2017.

to što su oni proizvodili nije više konkurentno. imunološki nema nikakvi patent niti posebnu vrijednost, sve licence su im istekle, i za to su krivi ponajviše oni sami. nije njihova glavna zgrada derutna zbog propadanja zadnjih 5 godina, već zadnjih 30 godina. nek se sami zapitaju zašto su došli tu gdje jesu sad. sami su taracali put kojim su išli, politika ih je ostavila na miru. uvijek su se skrivali iza fame o unikatnosti i nezamjenljivosti. kao i pliva, koja nakon sumameda nije razvila niti jedan vrijedan lijek, proizvod. ionak je pliva bila i ostala proizvođač generika. a mi umislili da je to u rangu pfizera, ili sandoz, roche... a kad ono, obična biljna ljekarna sa uvarcima. zanimljivo da je priča o imunološkom ista kao i za inu, brodogradilišta, sve velike sustave. sve dok je bila juga, bilo je i naše proizvodnje. kad se raspala juga, na vidjelo izašle sve naše skrivene tajne, laži, kojima smo se hranili i bili hranjeni. slovenija i hrvatska, najrazvijenije republike, su u stvari najveće prihode generirale u srbiji, bosni, makedoniji.

VL
NE
Necujato
03:39 01.09.2017.

Od kuda su bila cjepiva koja su unistila mnogu djecu ??? Nisu valjda iz tog zavoda ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.