Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

'Imunološki zavod može prodati milijune cjepiva, a nikog nije briga'

01.09.2017.
u 00:01

Moguće je napraviti cjepiva koja su bolja od onog što se danas koristi kao cjepivo protiv ospica, rubele i parotitisa, kaže dr. Benko

U Imunološki zavod i danas stižu upiti za njihove proizvode sa svih strana svijeta iako su proizvodne dozvole izgubili prije četiri godine. Bez njih je jedina biotehnološka tvrtka u Hrvatskoj ostala zbog tereta višegodišnjeg lošeg upravljanja koje ih nije pripremilo za ulazak u EU i uvjete koje tada moraju ispunjavati. Dr. Bojan Benko bio je čelni čovjek Zavoda samo šest mjeseci prije no što je dao ostavku. Učinio je to zbog nemogućnosti činjenja ikakvog iskoraka i poteza, a koje bi znao povući nakon 30 godina provedenih u Imunološkom kao kemičar na preradi plazme i kao čelnik Zavoda u trogodišnjem razdoblju do 2000. godine.     

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ne propustite i druge teme:

- Opet sve ide preko naših leđa. Nije to 20 kuna za struju. Poskupjet će sve'
- Amerika odobrila prvu gensku terapiju za rak
- Izetbegović ruši Pelješki most i želi dominirati Hrvatima u BiH
- Trumpov suradnik uložio bi u Nexus, vlasništvo bi preuzeo hrvatski SPV

Komentara 11

ST
stomugromova
21:22 31.08.2017.

Ne bih rekao da nikog nije briga.Prije bi bilo da je netko jak izvana odlučio da treba uništiti Imunološki i da RH ne smije imati svoj cjepiva,krvne pripravke,serume protiv otrova itd.Kao da postoji omerta među vladajućim strukturama oko toga.To štoo se čini da nije nikog briga,po meni ne drži vodu.Itekako postoji briga,ali u negativnom smslu.Briga u službi opstrukcije da Imunološki do kraja propadne.

BO
bozzika
23:18 31.08.2017.

čekaj da se proda nekome strancu i gle čuda od jednom se zarađuje ajme,naša vlada veleizdajnička,samo naprijed,puj

WW
wwwcro
21:59 31.08.2017.

Glasajmo i na idućim izborima za HDZ i SDP koji su uništili i prodali sve što se moglo uništiti i prodati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije