Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLAPS MREŽE
Povratak na članak

Imate li pravo na smanjen račun zbog T-Comovog kvara?

Greške se događaju i događat će se i u budućnosti, upozorava telekomunikacijski stručnjak Đuro Lubura

Komentari 3

JU
jurajuric120
20:58 03.10.2020.

obeštećenja zazivaju razno razni muktaroši, koji najvjerovatnije potroše mjesečno jedan bon od 30kn. osobno baš mi je bilo super tih 5-6 sati, nitko ne zove i ne zamara, uživam u tišini.

VL
Avatar rubinet
rubinet
18:06 03.10.2020.

Dakle "vrijedi zakon prema kojem korisnici nemaju pravo na naknadu ako se kvar otkloni unutar 24 sata". Eto kome pogoduje zakon. . Kad bi vlast skrbila o interesima hrvatskih građana tad bi lako mogla donijeti zakon prema kojem teleoperater mora umanjiti račun shodno duljini prekida usluge. Ali neće. Toliko o domoljublju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.