Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVESTRANI DILER

Imao od svašta po nešto: kokina, amfetamin, gljive...

Foto: PU zagrebačka
1/4
05.05.2021.
u 13:25

Nađen je i novac  za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge, no policija nije priopćila o koliko se novca radi.

Muškarac (44) kazneno je  prijavljen za zloporabu droge. Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnjiči ga se da je na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine kokaina, marihuane, amfetamina, MDMA, hašiša i psilocibina koje je skrivao, vagao i prepakiravao u svojoj kući na području Trnja, nakon čega je drogu preprodavao.

Sumnjiči ga se da je 3. svibnja 2021. u 18.50 na svojoj kućnoj adresi prema prethodnom dogovoru, 37-godišnjaku za neutvrđeni novčani iznos prodao 1,3 grama kokaina.  

Kada je policija 44-godišnjaku pretražila kuću, našla je 30,95 grama amfetamina pakiranog u pet plastičnih vrećica, 20 grama kokaina pakiranog u plastičnu vrećicu, 9,4 marihuane pakirane u četiri plastične vrećice, 8,2 grama hašiša pakiranog u četiri plastične vrećice, 28 tableta MDMA, 2,6 grama gljive psilocibin, 850 grama punila za miješanje s amfetaminom i kokainom, 405 grama praškaste materije za sada nepoznatog kemijskog sastava, dvije digitalne vage s tragovima droge, predmete za pakiranje droge...

Nađen je i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge, no policija nije priopćila o koliko se novca radi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije