Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović u Zadru:

'Imamo nadmetanja o znanju jezika, tko je stariji i o cajkama... Mi vodimo ozbiljnu kampanju'

Ivo Josipović
Foto: Anto Magzan/Pixsell
09.10.2015.
u 17:25

Na upit je li on igrač predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, Josipović je rekao kako je to besmislica i da je politika HDZ-a miljama daleko od njih

Ivo Josipović je u Zadru je na osnivanju gradskog ogranka Naprijed Hrvatska najavio dobar rezultat u 9. izbornoj jedinici. Kritizirao je odnos predsjednice i premijera u vanjskoj politici.

– U njihovu sukobu osim predizbornih ima i osobnih razloga. Prljava je kampanja krenula, dok mi vodimo ozbiljnu kampanju. Stoga imamo nadmetanja o znanju jezika, tko je stariji i o cajkama – rekao je Ivo Josipović. Na upit je li on igrač predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, Josipović je rekao:

– To je besmislica, politika Tomislava Karamarka je miljama daleko od nas.

>> Josipović: Policija je nezakonito obrađivala Linića

Komentara 39

DU
Deleted user
17:49 09.10.2015.

ivo porazila te je kolinda a imao si 80% podrške, čovječe pa što ti i milanović znate kad s 80% izgubite izbore

BA
barbaizamerike
17:47 09.10.2015.

ANKETA : : Od kuda ovaj? ja mislim da on u politici nema vise sto traziti I da je reko sto je imao reci zapravo nista nije reko

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
19:30 09.10.2015.

Yusipović i njegove mudrolije. ZAMP mafijaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije