Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepostojeći
Povratak na članak

Ima li pilota u Plaškom? Ne, ali ima 800 birača više nego stanovnika

Nitko nije ni čuo za pilote koji su prijavljeni na adresama u toj općini. Ali svi znaju da je stotine onih koji su prijavljeni, ali nisu Plaščani

Komentari 16

IV
Ivekivek
14:17 05.11.2010.

Kako će se pusićka i sdpovci buniti protiv glasačaiz srbije kada su to njihovi njavjerniji štovatelji? Sdpeovac, saborski zastupnik Ronko, gradonačelnik Požege je iz grada plaćao autobuse iz beograda da dođu na glasovanje i daju svoj glas SDP.

VL
DE
deoderi
18:52 06.11.2010.

Zaista je magična tvoja glupost.

VL
QU
QuickPlayer
21:39 06.11.2010.

Ima ih više nego stanovnika? Da mi je znati za koju stranku taj višak glasa. :-))))))

VL
DO
doktorica
22:04 05.11.2010.

Mnogo njih živi u Srbiji, a adresa im je u Plaškom – priča Ivan Šego, općinski načelnik....Mrze sve što je hrvatsko ali ne mrze hrvatski novac!

VL
AU
autoritet
11:30 05.11.2010.

To je točno, gomila obožavatelja četničke Krajine je prijavljena u Plaškom da bi mogla nadglasavti tamošnje Hrvate na izborima. Nisam čuo Pusićku da se buni protiv toga, ali glasači Hrvati koji žive izvan Hrvatske joj smetaju.

VL
OB
-obrisani-
14:47 05.11.2010.

@ Ivekivek \"Kako će se pusićka i sdpovci buniti protiv glasačaiz srbije kada su to njihovi njavjerniji štovatelji? \" --- Čudno, koliko vidimo Srbi su najvjerniji saveznici HDZ-a. Čak ne traže ni silne milijune iz proračuna kao HSS. Dovoljno im je da Kosorica pokuša s vremena na vrijeme u Saboru progurati političku autonomiju srpskih općina... što je upravo Pusićka spriječila prije nekoliko mjeseci. Ne da vas dvojica bolvana znate išta o tome, zar ne? Tu se pravite bedasti.

VL
KO
kotlić
16:21 05.11.2010.

Ivekivek, da te samo posjetim tko koalira sa Srbima na državnom nivou, pa kako uvijek serete po drugima a u govnima ste do grla. Dobro samo da se Pupovac nije sjetio da ćirilicu kao pismo uvedemo kao obavezno u našim školama, poznavajući vas HDZ-ce to bi ste objeručke prihvatili samo da ostanu uz vas a već bi nekako krivnju prebacili na druge, vjerujem SDP.

VL
MA
mamba64
01:11 06.11.2010.

U Hrvatskoj triba pokupiti sve srbe i potrat ih u srbiju.Hrvati imaju samo problema sa srbima.Jedino se vole Josipović i Dodig ta dva nepismena junca.

VL
BU
Bugrer
08:58 06.11.2010.

Cijeli Plaški glasa za kriminalnu organizaciju, bez obzira na nacionalnost.

VL
MA
MagicSerb
13:45 06.11.2010.

Opet su vam Srbi glavni problem!? Insinuirate. Kao da ne postoje Hrvati prijavljeni u tom mestu a da tam\' ne žive? Ceo članak je upravo jednom takvom (Hrvatu) i posvećen. A vi zapeli za Srbe k\'o mutavi na telefon. Sem toga, Plaški je u granicama RSK i Srbi su tamo svoji na svome i ne postoji sila koja će ih odatle oterati. Niste uspeli to ni sa tzv Olujom, a ne da ćete uspeti u mirnodopsko vreme. Ja koliko čujem, Srba je sve više koji se vraćaju (i prijavljuju) u Hrvatsku, tako da je cifra od 10% Srba u Rvackoj na vidiku a u korist nam ide i što je Hrvata sve manje - slab natalitet i velik broj onih koji napuštaju kiflu. Tako daaaaa.....

VL
DO
doktorica
14:22 06.11.2010.

ne postoji nikakva RSK samo u glavama gubitnika....

VL
MV
Mato Vilac
18:08 06.11.2010.

Prijaviti se na lažnoj adresi radi ubiranja prijevoza, olakšica od poreza ili poticaja je obični lopovluk , a lopove ili kradljivce treba kazniti. Krađe treba iskorijeniti. Što rade kadrovske, ljudski resursi,šefovi i menađeri kad im to prolazi ispred nosa. Ilii su nesposobni ili umoćeni. Kazna i novac u državnu blagajnu !Biti će bolje svima nama.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
22:33 06.11.2010.

13:45h MagicSerb....malo ću te rastužiti ali sam si si za to kriv. Naime svaki put kad zapuca na ovim prostorima postotak pravoslavaca se drastično smanji...i nikad više ne vrati na prethodnu razinu !!!

VL
ST
strsica
22:45 06.11.2010.

Oni koji su u Plaski doseljavali Rome i davali im dzaba kuce od prognanih domacih, oni koji su u Plaski doseljavali Bosance...... sada se ljute sto im etnicko ciscenje nije uspjelo u apsolutnom broju. A zar nisu naucili od Hitlera da se u tako crnoj i prljavoj raboti nikada ne uspije. Samim tim Bosanci su u odredjenom broju otisli u Zagreb, u bolje, ili se vratili u svoju Bosnu jer im je UN izjurio uskoke iz njihovih stoljetnih ognjista. Ako je netko stoljetni stanovnik Plaskog, otkud nekom dosljaku pravo da mu broji koliko dana je u kuci koliko van nje. Sve je poslo naopacke, za vrapce i macke. A Plaski je samo dio velike prljave igre nasih prljavih politicara i etnickog ciscenja. A ljudi su samo zrtve i ostavite ih na miru.

VL
VM
vmuacevic
00:13 08.11.2010.

Nema pilota,ali zato ima padobranaca.

VL
OB
-obrisani-
06:21 09.11.2010.

E boli vas sto niste u potpunosti iscistili Plaski pa vas to boli. E nije uspjelo etnicko ciscenje u potpunosti. Eto ima i ovaca koje se vratile.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.