Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNI KORISNICIMA
Povratak na članak

Ima li ovo smisla? Prometni znakovi na mostu Trogir-Čiovo izazvali žestoku raspravu

Neki smatraju kako drugi postavljeni znak nema smisla jer je ionako zabranjen promet vozilima koji su teži od pet tona

Komentari 3

CB
cro.bos.
18:30 02.10.2022.

Ispred znaka treba napraviti parking da se može parkirati i dobto razmisliti smije li se dalje

VL
MI
Mikis
19:41 02.10.2022.

hrv. stanovniste umire najvise zbog prometa i svega vezano za promet. na ovakve oznake mogu samo prokomentirati: Kako to, kako to, netko nas sabotira

VL
Avatar mustafa2
mustafa2
18:23 02.10.2022.

drugi znak je bezvezan kao i puno toga u hrvatskoj. prvi znak zabranjuje promet svim vozilima cija je stvarna tezina preko 5 tona, drugi znak zabranjuje promet svim vozilima cije stvarno opterecenje po osovini prelazi 9 tona. treci znak nalaze razmak od 30 m za sva teretna vozila sa sveukupno dozvoljenom tezinom iznad 3,5 tone, znak ne vrijedi za autobuse i osobna vozila.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.