Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.04.2015. u 12:09

Dok Nova ima tri mušketira, Petrović, Jarak, Bago, HTV se može i dalje truditi dostići ih mijenjanjem termina, umjesto da mijenjaju reportere

Prvo je, neki dan reporter Nova TV Andrija Jarak, točno u 19.15 kad mu počinje Dnevnik dočekao izlazak Branimira Glavaša iz zatvora. Sinoć je to opet napravio, kad je iz zatvora izlazio Milan Bandić, opet baš uoči početka Dnevnika. Hm, da se čovjek zapita, ima li Jarak kakve dobre veze u pravosudnom sustavu, kad ovakve "kapitalce" puštaju uvijek njemu pred mikrofon, baš u vrijeme koje njemu odgovara.

Ma, naravno, šala mala, nije Jarak potegao veze u hrvatskom pravosuđu, ali bi se moglo reći da sreća prati hrabre, odnosno vrijedne. Jer, Jarak je uvijek tu. Jedino što sve manje vrijedi ona kletva "dabogda ti Andrija Jarak izvještavao ispod prozora", jer sada, naprotiv svi trče hvatati ga da baš on o njima izvijesti. Čast da o njima priča i izvještava Ivana Petrović već je odavno zacementirana te je postala jedinica za izvrsnost, kao i treći takav statusni novinar s Nova TV, Mislav Bago. Dok Nova ima ovakva "tri mušketira", HTV se može i dalje truditi dostići ih i prestignuti mijenjanjem termina, umjesto da mijenjaju reportere. Mogu barem vratiti i zaslužne "sijede glave" ako se pokaže da ovi mlađi nisu kadri pobijediti Jarka, Petrovićku i Bagu.

Vijest dana bila je otpor stanovnika i uzbuna svih ekoudruga koje planiraju blokirati odlaganje nuklearnog otpada iz Krškog u brdima iznad Dvora. Koliko straha od neznanja. Da, puno je bolje sav otpad, koji je nuklearka proizvela od 1979., ostaviti nek stoji i dalje u hangarima u Krškom, 30 km zračne linije od milijunskog Zagreba, nego ga zakopati u neke, stotine metara duboke kaverne u brdima Dvora...

PLUS  

Kad tri nacionalne TV emitiraju dosadu u obliku nekih niskobudžetnih serija i beskrajnih repriza, na svu sreću postoje oni manji na kojima je zanimljivo, a to su Z-1 i HTV 4, nevoljeno čedo javne TV.  

MINUS  

Hrvatska uživo HTV 1, neki mladi novinar izvještava o kazni UEFA-e i komentira da što se u HNS-u čude kazni, kad su oni "filoustaše". Nazvao momak cijeli Savez – ustašoljupcima. Kakav kadar.

>> Jarkov intervju s odvjetnikom Hanžekovićem porazio konkurenciju

Komentara 1

OB
Objektivno...
15:36 10.04.2015.

Gospon Jarak, a kad će ovi drugi ugledni kapitalci koji su opustošili ovu državu u Remetinec? Kako to da u Remetincu nema nijedne osobe iu užeg pravosuđa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije