Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Brižan otac'

Ima 22 djece sa 11 žena, bez posla je već 10 godina, a uživa u luksuzu

hull
Foto: Facebook
1/4
16.01.2014.
u 18:59

Iako već cijelo desetljeće ne radi, uživa u luksuzu pa tako vozi BMW i ljetuje u inozemstvu te svoje djevojke obasipava skupocjenim darovima

Raymond Hull, 58-godišnjak iz britanskog okruga Cumbria, otac je čak 22 djece koje ima sa 11 žena, a već 10 godina ne radi apsolutno ništa izuzmemo li povremeno dilanje marihuane, javlja Daily Mail.

Oženjen je bio sam jednom, ima više od 30 presuda. Čak je četiri puta bio u zatvoru iz kojeg je zadnji put pušten nakon što je zamolio suca da ga pusti kako bi se mogao brinuti o svome najmlađem djetetu, sedmomjesečnom Barryju.

Iako već cijelo desetljeće ne radi, uživa u luksuzu, pa tako vozi BMW i ljetuje u inozemstvu te svoje djevojke obasipava skupocjenim poklonima. Njegovo najstarije dijete ima 39 godina, a većina djece krenula je očevim stopama pa su tako neki od njih ubojice i kradljivci, no to ovog ''brižnog'' oca ne zabrinjava.

Jedan od njegovih sinova ubio je dadilju dok je imao 18 godina, a kćeri Rianni pijanstvo i remećenje javnog reda i mira postali su svakodnevica.

Iz svog doma kojeg financira država poručuje kako je 'najbolji tata na svijetu koji samo voli djecu'.

Susjedi ga zovu Frank Gallagher zbog sličnosti s istoimenim likom iz serije 'Besramnici' ('Shameless')

>> Zvijezda 'Besramnika' ismijala Gisele Bundchen

Komentara 12

YO
yocko
15:38 17.01.2014.

I ovja živi od socijalne skrbi,kao i mnogi Hrvati,zato vozi BMW.

Avatar commentator
commentator
12:05 17.01.2014.

?? Koji je to "crap" od članka.

Avatar tajar
tajar
20:35 17.01.2014.

BMW i ljetovanja u inozemstvu mu sigurno nije od socijalne pomoći. Dila povremeno, piše, i marijuanu. Koliko povremeno i jeli samo marijuanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije