Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencija u Osijeku
Povratak na članak

Ilčić: Nužan je realan prijelaz u ekološku proizvodnju

Slovenski eurozastupnik Franc Bogovič, koji se bavi konceptom pametnih sela, a on je istaknuo kako nije dovoljno da o selu brine samo ministar poljoprivrede, već i ministar za regionalni razvoj, zatim socijalu, kao i edukaciju, kako bi selo imalo potpunu infrastrukturu.

Komentari 1

ST
sttipe
18:11 07.11.2022.

Sve novčane transakcije na internet. Nema tajni!! Di je tajna, tu smrdi, tu se krade!! Kad "mater" zna s koliko raspolaže, pametnije radporedi. Kad znaju svi, JOŠ PAMETNIJE!!! Uskoro nafte neće biti, i važno je da se ista osigura za priozvodnju hrane i nužni transport. Važno je da se u svakom gradu napravi elektrolizator za proizvodnju vodika, i da se svima koji to žele osigura da stave fotonaponske elektrane, čiji će viškovi radit vodik. Dalmacija može Hrvatskoj osigurat vodik samo s krovova!! Ali bez mafijaške regulacije iz sabora, koja običnim radnicima, (a ne samo gazdama), koji montiraju elektrane osigura da u 3 godine rada, kupe gotovinom stan, auto, i jahtu!! Slučaj jednog lika, koji je odličan s drugim s kojim sam i ja odličan... A ja skoro obolija od Hepovih vozanja i ping ponga... Hranu je Jugoslavija analizirala, Hrvatska dopušta u njoj baš svakakve otrove!! Ova država je neprijatelj svojih stanovnika!!! Sve zbog NEPROVEDENE LUSTRACIJE!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.