Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnik hrasta
Povratak na članak

Ilčić: Bio sam politički korektan, nada mnom se provodi linč

Ilčić kaže da se nad njim provodi linč koji ide do te mjere isključivosti da Pusić kaže da se ne bi vozio u tramvaju s njim, uspoređuju ga s Hitlerom, a Jovanović kaže da će izaći iz Sabora kad on bude govorio

Komentari 48

YI
yoca iz amsterdama
08:23 09.12.2015.

Mešiću....u kojem je to govoru Ilčić spominjao muslimane iz Hrvatske???? Mešiću... trebao bi govoriti o zlodjelima koje svakodnevno čine muslimani širom svijeta, a ne ovdje u Hrvatskoj praviti se pametan i "ložiti" ljude protiv Hrvatske. Ali kad malo bolje razmislim....svivi ste vi isti, nešto govorite kao NIJE TO DOBRO, OSUĐUJETE TERORIZAM a zapravo vam je drago. I još nešto, i muslimani a i ostali nehrvati su ovdje u hrvatskoj ipak samo GOSTI. I bilo bi lijepo od vas da se tako i ponašate!

VL
DU
Deleted user
08:38 09.12.2015.

Iličić govori što 95% hrvata misli , a druga je stvar što na takozvanoj hrvatskoj televiziji ne možeš čuti drugo osim propagande raznih "Udruga", liberalnih i ekstremno lijevih grupica...

VL
Avatar kravata
kravata
09:00 09.12.2015.

Gospodin Mesic kaze da su se muslimani u hrvatskoj intergrirali sa time upravo on vidi razliku izmedu muslimana u hrvatskoj i muslimana sa istoka a to isto ne odobrabva gispodinu Ilcicu.

VL
DM
dr_max
08:46 09.12.2015.

Ilčić je posve normalan i razuman čovjek koji ukazuje na opasnost za hrvate, a ove u tekstu spomenute nakaze su Soroševi plačenici i petokolonaši. Ovakvih kao gospodin Ilčić trebamo više u Saboru a onih hulja više iza rešetaka.

VL
DU
Deleted user
09:01 09.12.2015.

Čim su na zadnje noge dignuli i zapjenili likovi poput Pusić Zokija, Jovanović dr. Željca te sličnih petokolonaša i moralnih kreatura, to je siguran znak da neokomkunističkom jednoumlju u suvremenoj Hrvatskoj polako dolazi kraj. Pojavio se napokon čovjek koji imaa petlje javno reći političku i svaku drugu istinu. Gospo'n Ilčić Laci ne samo što dobro svira u HRT-ovu Simfonijskom orkestru nego govori točno ono što svi mislimo, ali se zbog tzv. političke korektnosti o tome ne usudimo javno očitovati. Drugim riječima, čovjek je kudikamo manje dvoličan i puno hrabriji od većina nas, pa to ti je (moj Životije, dodali bi "regionci"). Tko ga osuđuje zbog tih njegovih izjava najobičniji je licemjer, veći i od Milanović Zokija, koji je inače mjeridbena točka (moderno hrvatski: benchmark) za svu prijetvornost što se kao kalna voda valja hrvatskom politikom.

VL
DU
Deleted user
08:48 09.12.2015.

istina

VL
BO
bojnik
09:17 09.12.2015.

Bravo Ilcicu, rekao si sto je istina. A Jovanovic bi najbolje napravio da iz sabora izadje zauvijek. Isto i Pusic, Pusicka, Zoki itd.

VL
LI
lipnjak
08:52 09.12.2015.

Iličiću ne obaziri se na Pusiće,Jovanoviće,Mešiće to su ljudske ništice koje bi najradije da hrvatske nema.Mogao bih pisati roman o privilegiji muslimana na mom poslu,pa im opet smeta hrvatska zastava.

VL
Avatar kravata
kravata
09:50 09.12.2015.

Ona gospoda sinoc sto je govorila nema tocni podataka u njemacku je uslo preko milijon izbjeglica svi traze azil a sa time pravo dolaska familije koji se u prosjeku racuna puta cetri i to je momentalno 4 milijona stanovnika od kojih se malo tko moze , hoce i smije prilagodit evropskoj civilizaciji.

VL
NE
nemanatrag
09:25 09.12.2015.

Rekao si ono o čemu svi šutimo a isto mislimo....

VL
Avatar Ohjooj
Ohjooj
09:16 09.12.2015.

na novim izborima glasam za njega!

VL
ST
stefj
09:42 09.12.2015.

Ilčić upozorava na civilizacijske razlike između imigranata i Europe. Nije problem u tome što su to drugi običaji i navike, već u tome što imigranti tu svoju kulturu nameću domicilnom stanovništvu. Budući da su to velike količine ljudi, stvaraju se geta u kojima ljudi žive izvan zakona zemlje u kojoj žive, te tako žive i njihova djeca. Nema integracije niti asimilacije... Radi toga se i stvaraju obrambeni mehanizmi kod domicilnog stanovništva, a politika to koristi u dnevne svrhe. Za politiku je to normalno, to je isto kao kada je na zadnjim izborima SDP dobio hrpu glasova radi obećanih 100 Kn Božićnice... Sad, neke zemlje se bore protiv toga na različite načine, npr. Švedska je proglasila državnom tajnom podatke o kriminalu imigranata, a kriminal im je značajno porastao. To nije rješenje... U svakom slučaju, o civilizacijskim razlikama treba otvoreno govoriti, jer tek ako se govori otvoreno, može se tražiti rješenje. Ovakvo pometanje pod tepih samo stvara sve veće probleme. Ako se ne govori, kroz 50 godina sekularne države u Europi postat će prošlost, a Europljanima će se dogoditi slično kao npr. Srbima na Kosovu, gdje su ih Albanci jednostavno preplavili...

VL
BA
barkod
10:35 09.12.2015.

Iličić i Šterc govorili o činjenicama , Mešić brani širenje islamizma što je njegova zadaća a Benčićka trabunja bez veze kao i sve političke udruge koje su financirane od hr. poreznih obveznika a u puno slučajeva rade kontra HR. Imam dojam da ova Radmanvizija uopće ne štiti hr. interese nego zastupa tko zna čije a moram plaćati 80 kn/mj , ako ne želim da mi Hanžeković vrši ovrhu. Emisija je jasno na kraju pokazala pravo lice Radmanvizije.

VL
NA
NaDiMaK_
09:50 09.12.2015.

Mesić o krajnjoj zloći. Još samo da počne o poštenju.

VL
PE
perfa57
10:38 09.12.2015.

Na djelu je jednoumlje koje ima uporište u novoj dogmi političkoj korektnosti.

VL
DE
demokršćanin
09:28 09.12.2015.

Ona sudionica u Otvorenom raspričala se o svemu ostalom od onoga što je bila tema emisije.Uspoređujući muslimane koji borave u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini sa muslimanima sa Istoka nije realno.Oni sa istoka su originalni pripadnici Islama,a ovi drugi su Islam prihvatili dolaskom Osmanlija u naše krajeve te su se prilagodili ovdašnjim prilikama.To je povijesna istina iako ju neki ne žele prihvatiti.

VL
MI
mirtebi
10:17 09.12.2015.

Apsolutno je u pravu i otvoreno govori istinu sto nije u skladu sa utopiskim razmisljanjima licemjera i mrzitelja svega hrvatskog i krscanskog

VL
BB
bblc
10:22 09.12.2015.

Ako netko voli svoju domovinu,a u ovom slučaju Hrvatsku ide na linč.Zašto?Zato što 'aktualni' žele nas odvući,tamo gdje mi ne želimo.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
09:23 09.12.2015.

Jedina svjetla točka hrvatske tmurne političke scene.

VL
BA
barkod
10:41 09.12.2015.

Nastavak: s time da je Mešić kao i oni likovi ala Pusić, Kolarička i slični totalno nekorektni i bezobrazni jer odmah proglašavaju Ilčića ksenofobom , nacistom i još nekim izrazima koje protiv hrvata uglavnom koristi udbaško-kosovska ekipa uključujući domaću ljevičarsku falangu.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.