Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanka u Saboru zbog svastike
Povratak na članak

Igor Kolman: Svaka ograda u RH koja drži do sebe ima jedno ustaško U i to nikoga ne brine

S njime se složio i HSU-ov Silvano Hrelja ustvrdivši da u Hrvatskoj vlada "nepodnošljiva lakoća igranja sa prošlošću".

Komentari 291

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
13:06 17.06.2015.

ma kakve ustaše, kakvi kukasti križevi?! koga u HR briga za to!?? ekstremne desnice u HR ima možda 2-3 %,što je daleko manje od npr. fracuske! ne budite naivni, ovdje se vodi specijalan rat protiv hrvatske kao i početkom 90.-ih! uguglajte "operacija labrador" pa će vam biti jasno da se podmetanje hrvatskoj opet ponavlja kao i tada! nije provedena lustracija pa su se udbaški ostaci ponovo pokrenuli

VL
ZO
zoom
13:08 17.06.2015.

providno je ovo SDP/HNS graktanje oko nekakvog ustaštva i nacizma u hr,ta tema ne zanima gotovo nikoga u našoj zemlji osim političara koji si na tome žele graditi karijere jer nikakvih bitnijih rezultata rada nemaju iza sebe

VL
DU
Deleted user
13:09 17.06.2015.

Naj veću odgovornost za nered u državi snosi jedna osba a to je predsjednica HNS Vesna Pusić. Ta stranka ima 14 zastupnika i 4 ministra i bez njihove podrške Milaonvić se nebi mogao ponašati kao što se ponaša. HNS je izgubio potporu birača te trenutno ima oko 1,4% njihv suport,Vesna Pusić sve to glada i ništa ne poduzima,pitanje je ZAŠTO?? Jednostvno,njome nije birige za Hrvatima niti za Hrvatskom,ona je preko Zlatar Violić uspjela dodjeliti 260 000 kuna svojoj ćerki za neki film,te bratu Zoranu 250 000 za njegovu Dokumentu,sad je ona na redu i taj plan sprovodi u djelo,želi po svaku cijenu dobiti fotelju u UN pa koga briga poslije toga za Hrvate i državu.HNS-ovci probudite se,ona vas uništava!

VL
AI
airforceone10
13:22 17.06.2015.

u čemu je problem kolman? vi ste na vlasti, imate tajne službe i policiju, očito vam fali sposobnosti jer bi se takve moglo uloviti za 3 dana, osim ako vi niste ti koji to crtaju. a također je prepun grad zvijezda koja je sibol jednakon zla i od koje je u Europi stradalo puno ljudi, ona ti koliko vidim ne smeta.

VL
Avatar puky
puky
13:14 17.06.2015.

... ha ha ha ha ha a je me nasmijao "antifašista" hrelja ... kaže - "Romelovi vojnici uhvatili su nekog njegovog strica negdje u Istri a premda nisu dokazali da je kurir (a bio je kaže) jer nisu našli pištolj ni pismo strijeljali su ga" ... pojeo pismo i samokres, dakle dokaze a grozni fašisti ga svejedno strijeljali ... za razliku od groznih fašista "pravedni i dobri partizani" su procesuirali ko' ludi, svjedoci su kao na traci saslušavani, sve je moralo biti pokriveno dokazima pa čak i onda su nevoljko metak u glavu osuđenima ... a zbog toga kukastog križa na Poljudu hrelja je sav izvan sebe i ima PTSP kao i peđa matić - 80% ... ha ha ha ha ha ... strava ...

VL
FR
Franciskoo
13:13 17.06.2015.

Zar nije čudno da još uvijek nisu pronađeni oni koji su iscrtali kukasti križ? To najviše odgovara patijašima iz članka.

VL
Avatar humbaba
humbaba
13:11 17.06.2015.

obične gluposti,dugogodišnji život u laži i lažnim idealima kao što je tkz. antifašizam i jesu doveli do podjele u društvu. Ovo samo služi da privilegirana manjina desetljećima uživa nešto što nije zaslužila,napraotiv.A somići koji nemaju za kikiriki redovito zagrizu.

VL
SI
simekapulica
13:39 17.06.2015.

ovo je strašno u što se ova novina pretovrila, pa ovaj uhljeb iz hns-a nema dan radnog staža i blati Hrvatsku, a večernji ga citira kao da je to što jugoslavesnki uhljeb i neradnik govori sveto pismo. ovaj večernji piše u svačijem interesu, ali hrvatskom nikada. upravo neradnici i parazizi vide ustaše, jer su ljenčine i neradnici koji u životu nisu radili.

VL
CR
crni7777
13:21 17.06.2015.

Pitanje za g. Kolmana ...koliko u njegovoj stranci ima aboliranih che tnika na funkcijama, ili možda chetn ici nisu fa sisti?

VL
NA
NaDiMaK_
13:20 17.06.2015.

Dokle će gospon Kolman i društvo hramati na dvije strane: malo demokraciji, malo totalitarizmu?

VL
GI
gismund
13:20 17.06.2015.

dostaaaaa više s partizanima i ustašama! gospodarstvo nam je u rasulu, deseci tisuća mladih bježe van, a ovi lupetaju o partizanima i ustašama!?! nevjerojatno!

VL
GL
GlogovKolac
13:17 17.06.2015.

Ako je stanje doista takovo, dragi moji političari, zamislite se koga vi predstavljate...Očito, današnju "Ustašku" državu i narod koji to zagovara ne... Ako je u današnjoj Hrvatskoj normalno da se diže ruka, pozdravlja s "Za dom spremni" i crta U,, onda je očito to volja velike većine naroda. Ma što god vi danas rekli ili napisali, početkom devedesetih je to bilo kao reći "Dobar dan"...

VL
SO
Somelier
13:20 17.06.2015.

Uvjeren sam a to se i vidi svakodnevno kod SDPa. Sve zlo dolazi od njih jer nisu se odrekli Jugoslavije, SKJ/SKH, UDBAe, nisu se odrekli onih koji su napustili sjednicu kada se izglasavala Nezavisnost Republike Hrvatske. Koketiranje sa Regionom. Mi Hrvati smo stvorili samostalnu Hrvatsku koja je danas u NATO savezu i u EU. Ovi danas na vlasti bi nas odveli u Region i zato sustavno uništavaju Hrvatsku ekonomiju nebi li nas EU izbacila iz članstva pa da završimo u regionu. Nadam se izborima da nas nova vlast spasi.

VL
DE
Decembar
13:18 17.06.2015.

Da su odmah stali u Hrv. vladi u obranu Hrvatskog za dom spremni nebi bilo sada problema. Prvo ustaski pozdrav je za dom i poglavnika spremni . Drugo High je Njemacki pozdrav a ne fasisticki. Fasisticki je High Hitler. Nitko se nije dostojan sjetio ili ti bio dosta pametan pa da brani ono sto je pravo stotinama godina staro Hrvatsko.Lijep pozdrav iz Kanade. Stef.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
13:17 17.06.2015.

Samo maknimo ovu vladu i partiju jer oni su kamen smutnje i netrpeljivosti te mrznje u ovoj zemlji

VL
IS
istina00
13:24 17.06.2015.

jedini cilj ovog laprdanja o partizanima i ustašama je skrenuti pažnju naroda s očajne gospodarske situacije u zemlji

VL
CE
cenzura
13:23 17.06.2015.

Svi trkeljaju o nekom nacinalizmu i fašizmu, fašistima i nacinalistima a ja se pitam šta će reći kad istraga otkrije da je počinitelj član mladeži SDP-a ili neki drugi kukurikavac i da je ovo učinjeno da bi se nanesla šteta nogometu, nogometnom savezu, hrvatima i reprezentaciji. Jedino se bojim da za takav rezultat istrage nikad nećemo doznati jer ova vlast piše prijave onima koji su najviše oštećeni umjesto da traži počinitelja. Činili se ovo poznato? "Izjednačavanje žrtve i agresora" U ovom slučaju agresor je oonaj tko je nacrtao svastiku a žrtva je HNS. U Domovinskom ratu agresor su pobunjeni srbi i JNA a žrtva Hrvatska. Slično, zar ne?

VL
SO
sojko4
14:09 17.06.2015.

kolman? pitaj tatu ili dedu što bi se dogodilo ministru unutranjih poslova da je za vrijeme titove jugoslavije netko tako nešto iscrtao. mislim da bi završio na golom otoku za svoj propust. zašto ne ulovite te koji "kao" crtaju te boleštine? pa ne može cijelo društvo biti taoc 10-15 bolesnika? zašto ih ne ulovite? osim ako vi niste ti koji sabotiraju?

VL
DU
Deleted user
13:34 17.06.2015.

Zaprepašten sam kada vidim koliko truda političari ulažu da svojim izjavama o nekoj našoj navodnoj genocidnosti, fašizmu, nacizmu, šovinizmu ovaj naš narod izdaju i prodaju.

VL
UN
Undertaker
13:38 17.06.2015.

Nažalost, naši političari polemiziraju o ovakvim temamam tek kada se dogode. Učestale provokacije na nogometnim stadionima sada su se prenijele u društveni život Hrvata. Namjerno izazivanje podjela u hrvatskom narodu političari koriste zbog osobne koristi i klijentelizma. Stalno vraćanje u povijest od prije 70 godina je plodno tlo podjela jer je očito da se to ne može postići s Domovinskim ratom. Zašto? Pa svi smo jedinstveni da je on bio obrambeni i temelj suvremene Hrvatske. Dosta nam je huškanja. Zar nas krvava povijest od prije 70 godina ne može ničemu naučiti.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.