Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA PLANINSKA

IGH će vještačenje zgotoviti do 30. rujna

Ivo Sanader
Anto Magzan/Pixsell
15.07.2014.
u 14:04

Rasprava je trajala svega desetak minuta, koliko je sutkinji Jasni Smiljanić trebalo da izvijesti sve zainteresirane strane, da je sud 11. srpnja zaprimio dopis IGH

Nakon kraće pauze na zagrebačkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje Ivi Sanaderu i ostalim optuženima u aferi Planinska.

Rasprava je trajala svega  desetak minuta, koliko je sutkinji Jasni Smiljanić trebalo da izvijesti sve zainteresirane strane, da je sud 11. srpnja zaprimio dopis IGH, u kojem oni navode da vještačenje građevinskog zemljišta na kojem se nalazi zgrada u Planinskoj, mogu obaviti do 30. rujna.

IGH je za izradu vještačkog nalaza angažiran, kako bi se razjasnile nedoumice iz prethodnih vještačkih nalaza, budući da za sada postoje dvije različite procjene spornog zemljišta. Nakon što vještački nalaz bude zgotovljen i dostavljen strankama, suđenje Sanaderu i ostalima će se nastaviti 7. listopada.

>>Zemljište u Planinskoj procijenjeno iznad realne vrijednosti

Komentara 2

MX
Mister X
19:44 15.07.2014.

Izgleda da če Dr. Ivu Sanadera bivšeg Premijera suditi 12 godina kao Haški sud sudi nekima . i još nije presudio do kraja . Iako je brza sutkinja opet traje li traje .. traženje svjedoka koji če priznavati kao do sada..Da , da svi smo krali samo da bi Ivi dali zadnjoj budali !

MX
Mister X
19:51 15.07.2014.

Zašto toliko rafala na Dr. Ivu Sanadera ? Iako smo čuli pravomočnu presudu ! E pa kad se požali međunarodnom sudu da bar negdje nešto bude kao i dokazano. Jel gdje je puno presudica za jednog jedinog krivca nešto see mora i priznati uvažiti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije