Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

IGH će vještačenje zgotoviti do 30. rujna

Rasprava je trajala svega desetak minuta, koliko je sutkinji Jasni Smiljanić trebalo da izvijesti sve zainteresirane strane, da je sud 11. srpnja zaprimio dopis IGH
15. srpnja 2014. u 14:04 2 komentara 509 prikaza
Ivo Sanader
Foto: Anto Magzan/Pixsell

Nakon kraće pauze na zagrebačkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje Ivi Sanaderu i ostalim optuženima u aferi Planinska.

Rasprava je trajala svega  desetak minuta, koliko je sutkinji Jasni Smiljanić trebalo da izvijesti sve zainteresirane strane, da je sud 11. srpnja zaprimio dopis IGH, u kojem oni navode da vještačenje građevinskog zemljišta na kojem se nalazi zgrada u Planinskoj, mogu obaviti do 30. rujna.

IGH je za izradu vještačkog nalaza angažiran, kako bi se razjasnile nedoumice iz prethodnih vještačkih nalaza, budući da za sada postoje dvije različite procjene spornog zemljišta. Nakon što vještački nalaz bude zgotovljen i dostavljen strankama, suđenje Sanaderu i ostalima će se nastaviti 7. listopada.

>>Zemljište u Planinskoj procijenjeno iznad realne vrijednosti

Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
a
Jadranom bez daha
Argonauti u sedam dana preveslali 650 kilometara hrvatske obale
  • Tihi:

    Izgleda da če Dr. Ivu Sanadera bivšeg Premijera suditi 12 godina kao Haški sud sudi nekima . i još nije presudio do kraja . Iako je brza sutkinja opet traje li traje .. traženje svjedoka koji če priznavati kao do ... prikaži još! sada..Da , da svi smo krali samo da bi Ivi dali zadnjoj budali !

  • Tihi:

    Zašto toliko rafala na Dr. Ivu Sanadera ? Iako smo čuli pravomočnu presudu ! E pa kad se požali međunarodnom sudu da bar negdje nešto bude kao i dokazano. Jel gdje je puno presudica za jednog jedinog krivca nešto se ... prikaži još!e mora i priznati uvažiti !