Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA NA SASTANKU
Povratak na članak

Oporba ide u opoziv Martine Dalić, prijedlog gotov do petka

HSS-ov Krešo Beljak dodaje kako nije bilo povišenih tonova na sastanku, ali i najavio da neće biti bolesnih HSS-ovaca na ovom glasovanju (s obzirom na to da se nisu pojavili na posljednjem pokušaju opoziva Zdravka Marića)

Komentari 32

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
11:15 28.02.2018.

istarski separatisti mogu tražiti što hoće... a ovaj se već naslikavao sa 'Istarskom putovnicom', pa kada bude imao i državu, dakle nikad, neka tada i izglasa Istanbulsku konvenciju.... A obje stranke, i IDS i stranka Slatkice Mrak taritaš imaju zajedno 2,2 % potpore od čega vladarica Gunje 0,8 %.... Fakat respektabilno, kaj ne ?

VL
DU
Deleted user
11:37 28.02.2018.

Do kada će četnici postavljati Hrvatskoj ultimatume. Istanbulusku konvenciji nije potpisalo pola Europe. I to nikomu nije važno jednko kao što nije vžno što misli 1% istarskih drogiranih četnik

VL
BL
bluesbob
11:34 28.02.2018.

Miletić se najprije treba zauzeti za legalizaciju vutre da ga krivo ne optužuju da je na nečemu pa da priča bedastoće.

VL
PR
prajdali100
11:24 28.02.2018.

Na čemu je sada ovaj Miletić ? Njegove nakane su opće poznate tako da nas više ništa ne može iznenaditi.Petrov i njegova družina su dosegnuli samo dno.Sad se malo i ukopavaju.

VL
AL
alkar2013
12:19 28.02.2018.

Implementacija Istanbulske konvencije u Hrvatsko društvo bila bi ravna VELEIZDAJI, stoga se Konvencija ni u kom slučaje NE SMIJE ratificirati. Već letimičnim prolazom kroz teksta Konvencije uočava se njena nedvosmislena prožetost idejama kreatora novog svjetskog poretka, idejama raspamećenih bjelosvjetskih moćnika a sve u cilju neutraliziranja elementarnih kulturoloških, vjerskih i nacionalnih kohezijskih silnica koje drže na okupu svaku zdravu nacionalnu zajednicu. Iritantan je i gotovo uvredljiv način na koji ti raspamećeni moćnici pokušavaju svoje dekadentne i protuprirodne ideje oživotvoriti kroz tobožnju "brigu" za nasilje nad ženama i općenito nasilje u obitelji kao da je do sada takovo nasilje bilo izvan dometa kaznenih Zakona EU država. Vjerovati da je Istanbulska konvencija čarobni štapić koji će trenutno eliminirati nasilje nad ženama i nasilje u obitelji, doista je notorna glupost i bedastoća koju nam pokušavaju prodati seroševi plaćenici. Ratifikacijom predmetne konvencije Hrvatska bi u svoje zakonodavstvo implementirala elementarne postavke genderizma uz OBAVEZU njihove primjene. Ukoliko se doista želi stati na kraj nasilju nad ženama i nasilju u obitelji, tada je potrebno striktno primjenjivati postojeće Zakone, te ono što je još važnije temeljito reformirati PRAVOSUĐE kako bi djelovalo promptno i jednoznačno, a ne kao primjerice u slučajevima "Lalovac" i "Tomašević".

VL
KA
Karloho
12:02 28.02.2018.

Jad i bijeda..

VL
DR
droza
13:47 28.02.2018.

Ovo je dno dna. Grmoliki bi opet rušio. Upravo je impresivna količina htijenja i energije koju oporba na čelu sa revoloucionarom Grmojom, manifestira kada je u pitanju rušenje Vlade ili opoziv nekoga od ministara. To je isključivo stoga, što nizašto drugo, za promjenu kreativno, nisu niti sposobni. Sve u svemu, očajno.

VL
BI
bikica7
12:55 28.02.2018.

Istambulska konvencija je bolesna ideja liberalno anarhističkih grupa koji streme uništiti nacionalne države.Prvo žele razoriti obitelj kako bi stvorili Novi poredak i jednu svjetsku vladu.Naša oporba sva je upregnuta k tom cilju."Nećeš razbojniče".

VL
RI
rightside
13:33 28.02.2018.

uh, zaboravio sam se osvrnut na mileticevo rusenje hdz-a,,)))) a jado jadni,,sta si ti sebi zamislio,da ces uspjesno stopama svog oca?? takve smo pobjedili u domovinskom ratu,,naravno, nisi ih ti pobjedio ali je tvoj tata izgubio,,a ti ces tek izgubiti,,nemozes neke stvari vjecno skrivat pa taman da imas "potporu" svih visih struktura u puli i okolici,, jer ako ti padas i oni svi za tobom idu,, a to bi i dobro bilo, predobro za istru,,

VL
PR
prajdali100
12:55 28.02.2018.

Čim su protiv ove Martine "ikone" tipa Beljaka(pajser), SumrakTaritaš(Gunja), Miletica(putovnica),Bere,Petrova,Bauka......mora da nešto vrijedi.Ovi likovi bi dozvolili da sve u Hrvatskoj ode k vragu.Ne daj Bože da oni svojom pameću nešto kreiraju.

VL
DU
Deleted user
11:36 28.02.2018.

Mislim da Grmoja i Petrov po noci vicu. : "Nemoj Plenki, necemo vise nikad." Tako da sto se tice potpisivanja Ist. konvencije mislim da ce Most prvi biti za samo ako se time ide protiv Plenkovica.

VL
RI
rimac444
19:59 28.02.2018.

Martina je lovina na kojoj bijesni oporbeni psi razni marasi, petrovi, beljaki, pernari slična gamad oštre svoje krezube zube i natječu se u režanju. Gamad ima i daljnje lovine u vidiku nakon Daličke. Možemo samo zamisliti kako bi izgledala našaa Hrvatska da je vode ti lešinari i hijene

VL
Avatar southman
southman
12:44 28.02.2018.

Znači slijedi 5 : 0 !!

VL
HR
Hrvatska
11:33 28.02.2018.

Hahahahah

VL
SN
Samo naprijed
12:57 28.02.2018.

Oporba? Vlaho Orepić je otišao, iživciran jer je SDP kasnio na sastanak. Idu u opoziv Dalićke ali znajući da je to uzaludna misija “samo da čujemo što kažu Plenković, Kosor, Vrdoljak, Pupovac...”. Trla baba lan...

VL
DR
droza
14:01 28.02.2018.

"Želimo ih malo uzdrmati".....kaže Grmoja. Znači on je potpuno svijestan i priznaje da je inicijativa koju je pokrenuo zapravo obično politikanstvo. Bio bih prilično iznenađen da je Grmoja za promjenu pokrenuo nešto kreativno.

VL
RI
rightside
13:28 28.02.2018.

a koja to oporba??il se to netko previse napunio sa bjelim pa mu se svaki dan sve bolje vizije pokazuju,,mileticu,ti si zadnji koji bi mogao ista odlucivat na temu ko ce vladat hrvatskom,, ti neces budi siguran,,ti ces jedino moratt opravdavat od kuda ti tolika imovina,,i slicne stvari,,pa onda ko je u sukobu interesa u "istarskim projektima" kao i uljaniku,, a kad se iz toga izvuces onda ces morat ponovo napravit jednu stvar,ovaj puta u "drustvu" ovlastenih osoba za to,,)))))) i bas me zanima dokle ce se dopustat da u sabor ulaze ili ista govore ljudi koji su pod utjecajem alkohola i opojnih droga?? pa zna se "ko je ko" u hrvatskom saboru

VL
DU
Deleted user
15:07 28.02.2018.

Kleptoman iz HSS-a nekog naziva bolesnikom.Nevjerojatno.

VL
Avatar Bond007
Bond007
15:24 28.02.2018.

Stara koka dobra juha :D

VL
BI
binki
11:32 28.02.2018.

I šta predsjednik Hdza Pupovac kaže na to?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.