Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ideološki moratorij supružnika Raspudić

I više od dnevnih poslova i zadataka, za koje primaju plaću, uzbuđivalo bi ih trolanje ideoloških "frenemiesa" (prijatelja-neprijatelja). Trolanje bi išlo do te mjere da jedni ne bi bili u stanju drugima poželjeti ni dobro jutro, a da u to ne ugrađuju ideologiju i predrasude, kao što vidimo iz raznih verzija tog jutarnjeg pozdrava koji je Gospa tužnog lika upućivala novinarki Maji Sever na Twitteru od izbijanja mučne afere u Zambiji.

Komentari 4

LD
ldocv
12:23 31.01.2023.

slobodno proglase trajni moratorij da ih više ne moram ni gledati, niti slušati.

VL
ŹI
ŹIVAC
12:04 31.01.2023.

Nagađa se tko stoji iza imena na Twitteru ali se, eto, sigurno zna da je to "ona"...Pa se kritizira "njena' ("njihova") navada nepotrebe ideologizacuje tema a svojim komentarima se komentator evidentno svrstava na jasnu stranu ideološki "neutralne" osobe! Moš mislit!

VL
DU
Deleted user
20:14 31.01.2023.

Rasplodić i njegova namćor baba opet iskaču iz paštete!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.