Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Osijeku

Dječak se otrovao monoksidom, uzrok požara i dalje nepoznat

Požar u Osijeku - poginulo dijete
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/8
21.12.2017.
u 10:59

Sina Tomislava (3) uspjela je iznijeti na ulicu, Teo je, nažalost, ostao u kući

Maleni Teo B. (2), koji je u utorak stradao u požaru u Osijeku, preminuo je od trovanja ugljičnim monoksidom, pokazala je obdukcija. Uzrok tragedije još se ne zna. Kuća u kojoj je Ivona B. (22) živjela sa svoje četvero djece u Zapadnom predgrađu izgorjela je u samo 20-ak minuta. Kada je požar izbio, u kući je bila majka s dvoje mlađe djece.

Požar u Osijeku - poginulo dijete
1/14

Sina Tomislava (3) uspjela je iznijeti na ulicu, Teo je, nažalost, ostao u kući. Njegovo tijelo pronašli su vatrogasci nakon što su ugasili požar oko 18.30 sati. Očevid su odradili, uz osječku policiju, i stručnjaci iz zagrebačkog Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić".

- Očevidom je utvrđeno da se kao uzrok požara isključuje tehnički kvar - izvijestila je policija. Slijedi, stoga, kriminalističko istraživanje koje bi trebalo otkriti što je izazvalo vatrenu stihiju.

Požar u Osijeku - poginulo dijete
1/6
Ključne riječi

Komentara 1

SJ
Sve je uzalud
13:43 21.12.2017.

.....sta to manje boli......nesretnik je izgorio.......u zemlji nemara usprkos dobroj majci....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije