Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestala sa sinom

Identificirano tijelo Ivane Fogadić pronađeno u jezeru

ivana fogadić
Foto: PU međimurska
1/5
10.07.2015.
u 15:10

Uzrok smrti Ivane Fogadić je utapanje, pokazali su rezultati obdukcije provedene danas na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec

Na odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec obavljeno je prepoznavanje tijela pronađenog jučer u jezero HE Dubrava.

Članica uže obitelji potvrdila je da je riječ o Ivani Fogadić (29), koja je nestala u ponedjeljak, zajedno s petogodišnjim sinom Patrikom. Tijelo dječaka, za kojeg je već utvrđeno da se utopio, pronađeno je u srijedu, a majčino jučer.

Uzrok smrti Ivane Fogadić je utapanje, pokazali su rezultati obdukcije provedene danas na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec.

>> U jezeru pronađeno i mrtvo žensko tijelo. Valentin Fogadić: Pustite me da tugujem u miru

>> Tijelo nestalog dječaka (5) pronađeno u jezeru, otac skočio u jezero vičući: Patrik! Patrik!

Komentara 2

LA
LANA555
22:28 10.07.2015.

Pocivali u miru !

CR
cronada
06:10 12.07.2015.

tuzno i tesko za sve u obitelji. Vrijeme u kojem zivimo ponekad je pretesko a za neke osobe neizdrzivo za dalje, nazalost i ovoj mladoj zeni, majki.Mozda generacijama oko 20-30 god.je dozivljeni strahovi u domovinskom ratu su ondasnim bebama ii djecici ostanvio neterepiranu ali opasnu traumu.??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije