Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSS

\"Idemo u konsolidaciju stranke i dizanje rejtinga\"

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 03.07..09., Cakovec, Hrvatska- Gradska uprava grada Cakovca. Zoran Vidovic, dogradonacelnik Cakovca. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list'
'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'
17.05.2012.
u 13:40

Predsjednik HSS-a Branko Hrg najavio je da će se na lokalnim izborima podružnice stranke same dogovarati koalicije, bez pritisaka središnjice

– Nakon iznenađujuće loših rezultata na parlamentarnim izborima, idemo u konsolidaciju stranke i dizanje rejtinga, svjesni da nas ne očekuje lak zadatak – rekao je na konferenciji za novinare u Čakovcu Zoran Vidović, novoizabrani predsjednik međimurske organizacije Hrvatske seljačke stranke.

– Želja nam je pojačati politički rad stranke i postati prepoznatljivima među biračima, jer će nam to biti garancija za opstanak na političkoj sceni u Međimurskoj županiji. Nakon unutarstranačkih izbora želimo veću važnost dati svim našim općinskim i gradskim organizacijama – istaknuo je Vidović. Dodao je da će HSS dati doprinos u rješavanju najvećih problema u Hrvatskoj, a to su nezaposlenost i loše stanje u gospodarstvu. Predsjednik HSS-a Branko Hrg najavio je da će na lokalnim izborima podružnice stranke same dogovarati koalicije, bez pritisaka iz središnjice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije