Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miami

Iako nema ruke, beskućnik optužen da je škarama izbo muškarca

Jonathan Crenshaw
Foto: Screenshot/YouTube
13.07.2018.
u 09:22

Crenshaw, poznat po živopisnim slikama koje slika stopalima, uhićen je nedaleko od mjesta napada u trgovačkom i turističkom području kod South Beacha

Beskućnik bez ruku uhićen je u Miamiju na Floridi nakon što je izbo škarama drugog muškarca pomažući se stopalima, priopćila je policija.  

Jonathan Crenshaw (46) dvaput je ubo škarama 22-godišnjeg mladića iz Chicaga a zatim je pobjegao, navodi policija.

Crenshaw, poznat po živopisnim slikama koje slika stopalima, uhićen je nedaleko od mjesta napada u trgovačkom i turističkom području kod South Beacha.

Optužen je za teški napad, a branio se pred policijom da se radilo o samoobrani.

Žrtva Cesar Coronado primljen je u mjesnu  bolnicu s ozljedama lijeve ruke.

Zadar: Na Županijski sud priveden Douglas Cane osumnjičen za ubojstvo britanskog državljanina na Zrću

Jonathan Crenshaw
1/8

Komentara 6

DO
domxerex
10:57 13.07.2018.

Ova optižba sliči kao da ju je pisao Bakarić ili Nobilo osobno! Dobro je da nije u nekoj komunističkoj zemlji jer bi ga tamo prvo pogubili a onda sudili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije