Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cvjetni trg
Povratak na članak

I Zagreb će danas u 17 sati biti za Davida: 'Protiv bahatosti i brutalnosti policije'

Okupljanje organiziraju građani, te molimo sve koji će doći dati podršku da ne nose nikakva stranačka obilježja i znakove", piše u pozivu organizatora na Facebooku

Komentari 13

SI
sicario
09:54 27.12.2018.

Pa jeste vi normalni organizirati u srcu Hrvatske prosvjedni skup zbog policijske brutalnosti neke druge države? Jel mene i druge građane OVE DRŽAVE mora zanimati susjedna država ? Nemamo mi svoje probleme kod kuće pa se još moramo baviti tuđim problemima zbog nekoliko likova koji žele biti u javnosti viđeni. Ja osobno nisam nikad imao nikad problema niti sa policijom u svojoj državi niti sa policijom drugih država. Ovo je samo prosvjed kako bi se selfie slike dijelile po društvenim mrežama ništa drugo, a organizator bagra nezaposlena na grbači roditeljima zbog vječitog studiranja prve godine studija.

VL
DU
Deleted user
10:16 27.12.2018.

Jel to opet ovi " naši" neradnici, antifafe, koji još uvijek misle da je ovo jugoslavija.Ma fuj.

VL
VJ
vjekoslavkatalina
10:27 27.12.2018.

Glupost....da li ovi prosvjeduju u drugim drzavama kad je na slican nacin ubijeni necije hrvatsko dijete?..malo morgen...ovo je politicki show u reziji tko zna koga i od koga financiran?..taj decko je imao veze sa drogom i kriminalom..vjerojatno je mozda nesto znao o nekom iz vrha da ima veze sa podzemljem i drogom i verojatno je htio doticnog ili doticne odcinkati i ovi su ga likvidirali..ali sve se to desava u drugoj drzavi i to je problem njihovih pravosudnih organa i drustva...izvoziti preko ovog slucaja 'demokraciju' u druge drzave je neciji cilj da to stvori do ovog slucaja

VL
PE
peronja
11:01 27.12.2018.

žao mi je djeteta, ali organizirati prosvjed u Zagrebu, pa to graniči s ludošću.

VL
RI
ribar110
09:50 27.12.2018.

Svašta!

VL
PU
puntar13
11:47 27.12.2018.

Neka idu u Banja Luku protestirati ako imaju m.. a,a nas neka puste na miru.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:52 27.12.2018.

a znate razloge smrti davida? stradao na nekom blatnjavom putu kraj rječice... i đana atanasovski je htjela zaraditi na svojoj obiteljskoj tragediji. nikad nije predočila račune za što je potrošila novac skupljen za nesretnu malu noru... od nesretnog slučaja raditi cirkus... što niste protestirali na trgu zbog smrti djece u jemenu, koju kolju saudijci..? ne tiču vas se, a? druga boja, vjera, oblik nosa..? što niste protestirali radi ubojstva kolone svatova u afganistanu, stradali od američkog drona?

VL
MA
mare100
09:46 27.12.2018.

Čemu sve to?Svakom roditelju je najteže sahraniti dijete,a posebno u cvijet i mladosti ali okrivljivati sve druge a ne za pitati se što je mogao sam on i njegova žena učiniti da ne dođe do tragedije.Eto u susjednoj državi policijaija brutalna sutra će te tvrditi da je i kod ako kojim slučajem krivo pogleda našu mladu populaciju.Koja je eto oličenje dobrote.

VL
AN
ante555
19:25 27.12.2018.

Jel ovo znači da kod nas teče med i mlijeko da bi imali ikakav razlog domaceg prosvjdda pa u dokolici da razbijemo ovo blagostanje organiziramo prosvjed za neke druge nepoznate razloge. Ludega li svita.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:25 27.12.2018.

Hoće doći Tea Vidović i Gordan Bosanac iz centra za mirovne studije i izvesti malo u grad silne migrante koje su udomili kod sebe ?

VL
Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
14:51 27.12.2018.

Tko je David? Bahatala policij bahat otac , a sin ne znam...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.