Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cvjetni trg

I Zagreb će danas u 17 sati biti za Davida: 'Protiv bahatosti i brutalnosti policije'

David Dragičević
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/17
27.12.2018.
u 09:26

Okupljanje organiziraju građani, te molimo sve koji će doći dati podršku da ne nose nikakva stranačka obilježja i znakove", piše u pozivu organizatora na Facebooku

Na Cvjetnom trgu u Zagrebu danas će biti održano mirno okupljanje u znak podrške inicijativi "Srce za Davida". Tim će se i Zagrepčani, nakon građana Beograda, pridružiti podršci porodici nastradalog Davida Dragičevića izvan granica BiH, a uz Banja Luku prosvjedovalo se i u Sarajevu te Mostaru

"I mi koji živimo Zagreb svim srcem i plućima odlučili smo dati podršku inicijativi "Srce za Davida", nakon Beograda, Sarajeva i Mostara.
Želimo pokazati da smo uz roditelje ubijenog Davida i da smo protiv bahatosti i brutalnosti policije u susjednoj državi koja je pokazala svim sredstvima kako ne radi u službi građana, već štiti interese pojedinaca i korumpiranu državnu kliku u čijim redovima pozicije čuvaju i "bivši" zločinci.

Pozivamo sve zainteresirane (osobito roditelje) da dođu sutra 27.12.2018. godine na Cvjetni trg u 17 sati na mirno okupljanje.
Pokažimo da je i nama stalo.

Okupljanje organiziraju građani, te molimo sve koji će doći dati podršku da ne nose nikakva stranačka obilježja i znakove", piše u pozivu organizatora na Facebooku

>> Pogledajte kako je bilo na prosvjedu u Banjol Luci 

Komentara 13

SI
sicario
09:54 27.12.2018.

Pa jeste vi normalni organizirati u srcu Hrvatske prosvjedni skup zbog policijske brutalnosti neke druge države? Jel mene i druge građane OVE DRŽAVE mora zanimati susjedna država ? Nemamo mi svoje probleme kod kuće pa se još moramo baviti tuđim problemima zbog nekoliko likova koji žele biti u javnosti viđeni. Ja osobno nisam nikad imao nikad problema niti sa policijom u svojoj državi niti sa policijom drugih država. Ovo je samo prosvjed kako bi se selfie slike dijelile po društvenim mrežama ništa drugo, a organizator bagra nezaposlena na grbači roditeljima zbog vječitog studiranja prve godine studija.

DU
Deleted user
10:16 27.12.2018.

Jel to opet ovi " naši" neradnici, antifafe, koji još uvijek misle da je ovo jugoslavija.Ma fuj.

VJ
vjekoslavkatalina
10:27 27.12.2018.

Glupost....da li ovi prosvjeduju u drugim drzavama kad je na slican nacin ubijeni necije hrvatsko dijete?..malo morgen...ovo je politicki show u reziji tko zna koga i od koga financiran?..taj decko je imao veze sa drogom i kriminalom..vjerojatno je mozda nesto znao o nekom iz vrha da ima veze sa podzemljem i drogom i verojatno je htio doticnog ili doticne odcinkati i ovi su ga likvidirali..ali sve se to desava u drugoj drzavi i to je problem njihovih pravosudnih organa i drustva...izvoziti preko ovog slucaja 'demokraciju' u druge drzave je neciji cilj da to stvori do ovog slucaja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije