Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

I za suce treba jasno propisati da ne smiju biti masoni i zašto!

Europski sud dosudio odštetu sucu jer je kažnjen kao član masonske lože koja nije bila zabranjena u Italiji

Komentari 4

DU
Deleted user
21:03 23.02.2020.

Suci, liječnici a pogotovo političari se moraju deklarirati. Svatko tko je u službi države mora se deklarirati, ili nikada ne bi smio prihvatiti posao za državu. Paralelni svijet sa zakletvama protivi se ustavu i vaćečim zakonima Republike Hrvatske.

VL
ŽO
žoržet
09:15 24.02.2020.

a mogu li biti kojekakvi 'vitezovi', članovi opus deija, ordo iurisa ili drugih, tajnih ili manje tajnih, udruženja samozvane 'elite' koja si uzima govoriti pravo u ime cijelog nekog naroda i krojiti zakone isključivo po mjeri svoje dogme, vjerovanja, interesa...?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.