Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav se ne kupuje

I starije životinje i one s posebnim potrebama zaslužuju svoj dom

Udruga Rina
Foto: Privatni album
1/4
02.07.2015.
u 21:06

Volonteri udruge Rina do nedjelje vas čekaju na Cvjetnom trgu, saznajte s kakvim se problemima susreću

Kako bi ukazali na problem napuštanja pasa i mačaka, Udruga za zaštitu i promicanje prava životinja Rina na zagrebačkom Cvjetnom trgu organizira edukativnu akciju Ljubav se ne kupuje.

Do 5. srpnja od 10 do 21 sat na njihovom štandu moći ćete od volontera čuti s kojim se teškoćama susreću u radu, a posebno o problemu udomljavanja životinja s posebnim potrebama, invalidnih životinja, onih starije životne dobi ili crne boje. Upravo njima posvećena je subota, nazvali su je 'I mi zaslužujemo šansu', a od 10 do 15 sati moći ćete vidjeti i družiti se i s nekim od štićenika udruge.

Dobrodošli su svi ljubitelji životinja, ali i oni koji žele pomoći, jer ovo je prigoda i za prikupljanje donacija. Udruga organizira i tombolu, a pripremili su i vrijedne nagrade. Možete donijeti i hranu, opremu, stare ručnike, igračke koje se u vašoj kući više ne koriste. Dodatne informacije dobit ćete nazovete li 098/16-94-446.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije