Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIKA U DUŠEVNIM BOLIMA Nastavljaju se sudski susreti političara

I Rožić od Čačića traži 50.000 kuna zbog duševnih boli

12.11.2008.
u 18:11

ZAGREB – Sudski susreti Radimira Čačića i Miroslava Rožića nastavljaju se i nakon nepravomoćne presude kojom je ljetos Rožiću naloženo da Čačiću plati 50.000 kuna jer ga je oklevetao izjavom iz 2006. godine da protiv njega postoji pravomoćna presuda izraelskog suda zbog prijevara od osam milijuna dolara!

Naime, u tijeku je i sudski postupak kojim Rožić od Čačića traži 50.000 kuna za duševne boli jer je Čačić za njega u ožujku 2006. godine izjavio “Nek’ se izvoli kriminalac Rožić odreći mandata, pa ćemo se vidjeti na sudu.” Rožić je svjedočio da su ga posebno pogodile reakcije okoline i njegove obitelji nakon Čačićeve izjave. Pred sucem Goranom Škugorom govorio je da je morao sinu, koji je bio srednjoškolac, “objašnjavati situaciju” kada mu je netko iz razreda donio novinski tekst s Čačićevom izjavom i stavio ga na klupu. Požalio se da ga je nakon nepravomoćne presude Čačić nazvao osuđenim klevetnikom.

Objasnio je i da je istina kako je izjavio da u vezi s Čačićem postoji presuda izrealeskog suda koja se odnosi na tvrtku koju je zastupao Čačić, te je izvornik te presude priložio uz žalbu na presudu kojom je osuđen zbog klevete. Dodao je i da je mislio tražiti od Čačića više od 50.000 kuna, ali je odustao s obzirom na sudsku praksu. Sljedeće je ročište u siječnju. (dj)


Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije