Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO JOVANOVIĆ
Povratak na članak

"I predsjednik podupire moj rat protiv korupcije"

Izuzetno bi neozbiljno bilo govoriti o mojoj ostavci na mjesto u Nacionalnom vijeću za borbu protiv korupcije. Nisam ni na koji način pogriješio – izjavio je Željko Jovanović.

Komentari 19

OB
-obrisani-
23:27 08.03.2010.

neradis dovoljno pre blagi ste i bez respekta .Zato i dalje ima korupcije

VL
AK
akil
22:26 09.03.2010.

Zna predsjednik koju frulu svira.Jovanović je SDP-eovski Sanader,ali gazda ga i dalje drži na dometu ruke jer svoj svomu!

VL
OB
-obrisani-
21:17 08.03.2010.

Jovanović je u ratu sa Obersnelom i Linićem? Prvi glas. Samo nastavi tako.! pozdrav vaš zmijicamala

VL
OB
-obrisani-
23:45 08.03.2010.

Jovanovic stiti svoje \"komuniste\" kao da su najrjedja zivotinjska vrsta pa kada govori o suzbijanju korupcije provenstveno misli i gvori o HDZ-u. Za njega je HDZ izvor svih problema i nedaca u Hrvatskoj,rijetko,zapravo nikada se nije kriticki osvrnuo na (lopovski)radd svojih drugova.Od Jovanovica nazalost nemamo sto nauciti jer njegov stav je jasan,partija iznad svega,napani neprijatelja sa svim raspolozivim \"oruzijem\" i ne brini ako ne govoris istinu jer istina ti se moze razbiti o glavu. Samo narcisoidi poput njega mogu se hvaliti kako posao rade odlicno a da pri tome ne \"poluce\" nikakav rezultat.

VL
HS
H.S.S.-Seljacka Buna
00:00 09.03.2010.

Zeljko Jovanovic je dosao na pravu adresu ! Zeljko je poceo pravim putem jer se pokazalo daje dodirnuo i stavio u opasnost one koji imaju vezu sa Korupcijom i bas zato nekom smeta toje to. Josipovic je pravi covijek kome pravi covijek kome se treba obratiti i tako rijesiti problem koji postiji u rijesavanju i otkrivanju Korupcija u Hrvatskoj. Javam zelimpuno uspjeha da cim prije otkrijete i kaznite one koji su korupciju sprovadjali i pljackali nasu Hrvatsku. Zeljko samo se drzi onih na najvecim pozicija neces profulati jer od tuda dolazi sigurnost za sprovodjenje Korupcije koja je opustosila nasu Hrvatsku. Srdacan pozdrav ! Vjera u Boga i Seljacka Sloga !

VL
OB
-obrisani-
01:18 09.03.2010.

Jovanović: \"I predsjednik podupire moj rat protiv korupcije\" Mož\' mislit\' ! Blesan podupire blesana, jer vrana vrani oči ne vadi ! A to što je \"rad i rad Vijeća predsjednik Josipović ocijenio odličnim i nastaviti ću se s istom energijomm i istim žarom boriti protiv korupcije. Dogovorili smo se da se redovito nalazimo, razmjenjujemo mišljenja i da zajednički stvaramo antikorupcijsku klimu...\" treba nabiti na onu stvar sve dok tako energično i sa velikim žarom braniš i to neutemeljno svoje kriminalce, od kojih je teško u Hrvatskoj naći veće od njih. A ako predsjednik nema pametnijeg posla nego primati i gubiti vrijeme sa ovim poluretardiranim Jovanovićem koji je toliko zatrovan osobnim animozitetima da je već postao gadljiv, bolje mu je da ode na Brijune i tamo svira na tri \"ugođena\" klavira ! I tamo bi si mogao povesti Jovanovića i možda Stazića.

VL
OB
-obrisani-
05:59 09.03.2010.

Josipovic je pravi izbor! No sto on moze protiv dvojca bez kormilara!?

VL
VU
vucko
06:51 09.03.2010.

Neka mi Jova Novic iznese sta je ucinio protiv korupcije od kada je na celu tog nacionalnog vijeca .Koju korupciju je prijavio i sta je otkrio i koga je stitio i zataskao od afera koje su proistekle iz njegove stranke,aa ima ih dovoljno.Imaju krtice u samom USKOKU i medju novinarima koji stvaraju otrovnu klimu u narodu i lazu ih.Ima do sada preko 1200 postupaka u policiji koji se bave sa korupcijom i sumnjivim radnjama koje se jos istrazuju i koje ce doci nared u dogledno vrijeme.Bit ce jos iznenadjenja za mnoge !

VL
OB
-obrisani-
07:19 09.03.2010.

dobili smo novog niš koristi precednika koji misli da je s one planete

VL
GA
gabriela
08:06 09.03.2010.

svim budalama će valjda vrlo skoro biti jasno koga su izabrali za predsjednika. Ako je istina to što Jovanović kaže da ga i Sivo podupire, onda i taj Sivo nije ništa bolji ni od Obija ni od Linića ni cijele te crvene udbaške bande (što ja znam da nije, ali mnogi ne znaju). Ovo ne tvrdim bez razloga - ako ste zavirili u Novi list otkrit ćete da je Obi podnio kaznenu prijavu protiv Tržnica Rijeka i Franolića!!! Aha! Ako je sve tako besprijekorno čisto - čemu onda ova kaznena prijava??? Jovanović i Josipović samo su nastavak korupcijeske hobotnice, a ne borci protiv nje!

VL
OB
-obrisani-
11:04 09.03.2010.

pa i do sada ste se redovito nalazili?! što je tu novoga? bravo za urednika, slika je odlična, skladatelj u društvu korumpiranog gradonačelnika i njegovog zamjenika? ljudi ima li ljivo ijednog savjetnika da nije \"povezan\" s pravosuđem? mora da je izvanredno dobar pravnik i odvjetnik svi njemu hrle????

VL
OB
-obrisani-
11:06 09.03.2010.

Lijepo sam vam ja govorio tko je jugoJosipović. Neki su mi cijelu noć klikali minuse. Što ste tražili, to ste dobili, mislim vas 29,79% manje broj mrtvih duša. pozdrav vaš zmijicamala

VL
HS
H.S.S.-Seljacka Buna
11:38 09.03.2010.

Nema tu nikaj od tog takozvanig trazenja Korumpiranih nego samo puno prasine! Tuse samo puno prica i trosi na temelju Korupcije i nikaj vise. Kad se bi taj predmet dal onima koji imaju volje da love te Kriminalce vec bilove te Kriminalce vec bi oni bili polovljeni a i dabi ja imao prilike da dobim tu priliku jabi njih pohapsil sve do jednog a Hrvatski Narod bi im trebao Suditi a ne ovi nasi Suci koji su svi povezani sa svima tak dati nijedan Kriminal nije osudjen kak treba. Jasam to videl od samog stvaranja Hrvatske Nezavisne Drzave ali to nije bilo vrijeme za obracune jer smo bili u ratu sa Jugoslavijom a i nas Francek si nije mogel nis pomoci nazalost suga i prije reda pospravili zalosno. Korupcija je samo za politicare dabi lovili politicke poene ali dabi polovili Korumpirane ne. Kaj delaju tak dugo nisu niti jednu Kunu oduzeli tim koje dosad samo radi reda nabrajaju i privadjaju na neke razgovore i nikom nis. Svi su oni iz jedne kompanije od kad seje Hrvatska otcjepila od Jugoslavije i tutije taj problem a Hrvatske ovce suih izabrale da vladaju nasom Hrvatskom pa kaj tu mi sad pripovedamo neke gluposti da pohapsimo te Kriminalce kad znamo ot kud su dosli i pokaj su dosli a misi toboze nemremo pomoci pljuc.

VL
OB
-obrisani-
11:42 09.03.2010.

Kako je ovaj Jovanović zaluta u hrvatski parlament? Koliko ja znam Jovanovići su članovi srbijanskog parlamenta

VL
Avatar sebastian
sebastian
13:39 09.03.2010.

Kakvo suzbijanje korupcije, sta opet lazete, sta ste dosad napravilii,nece se nista promijeniti !!!

VL
BA
baća45
15:46 09.03.2010.

\"I predsjednik podupire moj rat protiv korupcije\" Jasmina molim te nauči tekstu dati primjeren naslov --molim te !!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
21:57 09.03.2010.

nisi zmijica bio sam, i ja sam te slijedio, ali eto izabrali su \"obrazovanog, smirenog i kulturnog\"? ja ga nisam birao au prvom krugu sam dao glas onome koji bi sigurno u prvom krugu pobijedio da su mu svi onini kojio su mislili da nema šanse, dali glas?! ma meni su ovi ezdipi postali dosadni i žaljenja vrijedni svojom glupošću i zapinjanjem u komunjarskoj ideologiji! stazić, maras, opačić, antičević, hodi, linić, milanović... blentavo i usput nekulturno... jovanović stvarno ne pripada u Hrvatski Sabor ali ne bi trebao biti ni dogradonačelnik Rijeke niti neki vijećnik na HTV-u ali eto neki i takve likove biraju!? jovanoviću, vi ste pokazali kako se borite protiv korupcije svojim protivljenjem Bajićevom mandatu baš onda kada je počeo stajati za vrat korumpiranima! borba je stala čim je zakucao na Iblerov trg a bit će toga još? za vašu borbu za vlast ostaje vam još pokušati nagovoriti vojsku da štrajka, ostale ste varijante već prilično iscrpili (facebook, plenum, traktori, ribari (ne hebu vas baš), doktori?, učitelji?, imate još ako vojska ne nasjedne onu zadnju varijantu, nagovorite klošare na građanski neposluh!?

VL
RA
radant
10:52 10.03.2010.

ma dibi jovanovići u hrvatskoj grešili , ma ti si Bogom dan pa ti imaš radnog iskustva pa ti sve znaš i zamisli BELI ti je dao podršku ma baš čudno da je komunjara komunjari dao podršku ,

VL
JA
jarac
12:44 10.03.2010.

da druže Jovanoviću, ali za sve isto,a ne kada su u pitanju lupeštine tvojih drugova iz SDP-a odmah skačeš u zaštitu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.