Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

"I predsjednik podupire moj rat protiv korupcije"

Izuzetno bi neozbiljno bilo govoriti o mojoj ostavci na mjesto u Nacionalnom vijeću za borbu protiv korupcije. Nisam ni na koji način pogriješio – izjavio je Željko Jovanović.
08. ožujka 2010. u 20:09 19 komentara 5 prikaza
jovanovic
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Dok HDZ traži odlazak esdepeovca Željka Jovanovića s čela Nacionalnog vijeća za borbu protiv korupcije, predsjednik Josipović prima ga i podupire. Na sastanku su razgovarali “o ulozi i važnosti Nacionalnog vijeća koje je u protekle dvije godine postalo jedan od ključnih čimbenika u unapređivanju borbe protiv korupcije u Hrvatskoj”.

Nacionalno vijeće za suzbijanje korupcije kao nadzorno tijelo Hrvatskog sabora svojim kritičkim pristupom i aktivnim nadzorom omogućilo je unapređenje Akcijskog plana koji proizlazi iz strategije suzbijanja korupcije – kaže se u priopćenju iz Ureda predsjednika poslije sastanka.

 – Izuzetno bi neozbiljno bilo govoriti o mojoj ostavci na mjesto u Nacionalnom vijeću za borbu protiv korupcije. Nisam ni na koji način pogriješio. I moj rad i rad Vijeća predsjednik Josipović ocijenio je odličnim i ja ću se nastaviti s istom energijom i istim žarom boriti protiv korupcije. Dogovorili smo se da se redovito nalazimo, razmjenjujemo mišljenja i da zajednički stvaramo antikorupcijsku klimu u Hrvatskoj jer je to zadatak svih institucija – izjavio je Željko Jovanović.

Goran Ivanišević
ĐOKOVIĆEV TRENER
Goran Ivanišević: Uništio mi je život, zbog njega nisam mogao spavati
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti
  • akil:

    Zna predsjednik koju frulu svira.Jovanović je SDP-eovski Sanader,ali gazda ga i dalje drži na dometu ruke jer svoj svomu!

  • -obrisani-:

    Jovanović je u ratu sa Obersnelom i Linićem? Prvi glas. Samo nastavi tako.! pozdrav vaš zmijicamala

  • -obrisani-:

    neradis dovoljno pre blagi ste i bez respekta .Zato i dalje ima korupcije