Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ti si mi kao putin'

I Milinović razgovarao s 'Oreškovićem': Zajedno zapjevali pa opsovao

milinović
Foto: Screenshot/PIXSELL
1/2
20.01.2016.
u 11:16

Darko Milinović razveselio se kada je čuo tko ga zove i rekao da je u Gospiću, no ako je ''priša'', može odmah doći u Zagreb

Na telefonskoj liniji s ''Timom Oreškovićem'', odnosno komičarem i voditeljem emisije ''U zdrav mozak'' Davorom Jurkotićem našao se i bivši HDZ-ov ministar zdravstva Darko Milinović.

Milinović se razveselio kada je čuo tko ga zove i rekao da je u Gospiću, no ako je ''priša'', može odmah doći u Zagreb.

– Darko ti si meni uvijek bio good – kazao mu je Orešković, na što je Milinović rekao:

– To mi je drago!

– Kako ti ne bi bilo drago kad ti to kaže budući prime minister, premijer – rekao je.

Kazao je Milinoviću kako najviše voli u Lici Plitvička jezera gdje se kupao ispod velikog slapa, on i njegova supruga, na što se Milinović samo smijao.

Nadalje mu je rekao kako iznimno cijeni znanstvenika Nikolu Teslu, na što mu je Milinović kazao kako treba doći u Liku vidjeti memorijalni centar koji su sagradili Nikoli Tesli. Orešković mu je rekao da će obavezno doći kada bude toplije.

– Ti si meni k'o Putin, voliš se slikati, mišići, jak si, helikopter, avion ti voziš, ti se boriš, medvjed, slap. S jedne strane mičeš slap na drugu stranu – nabrajao je lažni Orešković, na što se Milinović glasno smijao.

– Onda to moramo zajedno – kazao je Milinović i opsovao. Iako mu je pokušao iznijeti neke svoje ideje, Jurkotić se nije dao.

– Volim ličke pjesme, "Oj, Zagoro, lijepa li si" – zapjevao je Orešković.

– Mislio sam doći do tebe, pet minuta, deset – kazao mu je Milinović.

Orešković mu je nakon toga rekao kako mora poklopiti jer ga zove Cerar iz Srbije, na što mu je Milinović kazao kako je on slovenski premijer. 

>> 'Tim Orešković' smjestio i Ceraru: "Bio bih najsretniji da su Hrvatska i Slovenija jedna država"

Komentara 17

PR
Prdomet
11:35 20.01.2016.

Jurkoticu, legendo!!!

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
13:36 20.01.2016.

Ha ha da puknes od smijeha al ne kužim kako ga nitko jos nije prokljuvil na temu oreskovica pardon kolko se sjecambkosorica ga je otpilila pa na te fore nebi ni tinejđer pal oh boze

BN
bg-nemanja
13:22 20.01.2016.

tesla izmislio "kuhalo"da da i internet hahaha nebrazovani politicari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije