Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesan razgovor

'Tim Orešković' smjestio i Ceraru: "Bio bih najsretniji da su Hrvatska i Slovenija jedna država"

u zdrav mozak
Foto: DPA/PIXSELL
1/2
19.01.2016.
u 13:17

– Ja bih bio najsretniji da su Hrvatska i Slovenija jedna država. Pa imamo Triglav, more Jadransko, Krk, Bohinj, Hvar, Krapanj – predložio je "mandatar Orešković" slovenskom premijeru Miri Ceraru

Nakon Jadranke Kosor, Željka Keruma, Ive Josipovića i Milorada Pupovca "Tim Orešković" odlučio je smjestiti i slovenskom premijeru Miri Ceraru. Baš kao i u prethodnim slučajevima, ni Cerar nije shvatio da je zapravo riječ o šali Davora Jurkotića za njegovu emisiju ''U zdrav mozak''.

Na početku razgovora Cerar je poželio sreću Oreškoviću s njegovim mandatom i predložio sastanak.

– Ja volim jako Slovenija. Slovenija dobri ljudi, vi dobar čovjek. Ja volim Bled, Bohinj, Ljubljanica, Ljubljana, sve je to meni kao da sam kod kuće – kazao je Orešković u liku Davora Jurkotića nakon čega je slovenski premijer uzvratio lijepim riječima za Hrvatsku. 

Nakon hvalospjeva ''hrvatski'' i slovenski premijer nastavili su o ozbiljnijim temama pa su se tako dotakli i migrantske krize.

– Volio bih iz hrvatskog srca da sjednemo i srušimo tu ogradu između dvije zemlje. Ne treba nama ograda, trebamo širiti ljubav, peace. Ja bih rađe dao Sveta Gera nego da bude ograda – kazao je ''naš premijer'' i predložio da se ograda postavi na granici sa Srbijom.

– Možda da stavimo jednu debela ograda prema Srbija.Da tamo zaustavimo to, a da mi proširimo. Ja bi bio najsretniji da su Hrvatska i Slovenija jedna država. Pa Imamo Triglav, more Jadransko, Krk, Bohinj, Hvar, Krapanj – kazao je "Tim Orešković" koji je slovenskom premijeru odmah predložio i sastanak. S obzirom na to da je Cerar bio na putu sastanak je odgođen do prve iduće prilike.

– Volim te, ja ljubim Slovenija, volim tebe, volim narod, maknimo žica, maknimo žilete, ljubav, peace! Živjela Slovenija, živjela Hrvatska! – završio je razgovor "Orešković".

Cijelu snimku razgovora pogledajte u priloženom videu

>>'Orešković' nazvao i Pupovca: 'Slušaj, ja želim imati tebe, jedna the best Srb uz sebe'

Komentara 51

Avatar Idler 3
Idler 3
13:50 19.01.2016.

A jel probal nazvat našeg bivšeg tj. tehničkog premijera....e to bi valjalo čut >;-))

OL
olrajt
14:44 19.01.2016.

...nimalo humoristično i dosadno!

Avatar Abcda
Abcda
16:02 19.01.2016.

Cerar govori hrvatski kao da je iz Varazdina . Bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije