Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milinović ima poruku za Penavu:

' I ja sam bio 'nadležan' kao i ti kada je trebalo skupljati glasove'

Darko Milinović
Borna Filic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
15.01.2019.
u 09:56

Penava je uoči 21. obljetnice završetka procesa mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja, rekao da postoji kontinuitet velikosrpske politike u Hrvatskoj, a Vukovar je 'epicentar kontinuirane velikosrpske puzajuće agresije'

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava obrušio se na politiku Vlade i vlastite stranke. Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a da će razgovarati s vukovarskim gradonačelnikom istaknuvši kako Penava nije nadležan za vođenje politike HDZ-a.

Sve je to komentirao i Darko Milinović na svom Twitteru.

"Ivane, čujem da nisi nadležan voditi politiku HDZ-a. E to ti je tako i ja sam bio "nadležan" kao i ti i mnogi drugi kada je trebalo skupljati glasove za parlamentarne izbore, a kad sam imao drugačije mišljenje od nadležnih moja "nadležnost" je naprasno prestala, ups...pardon izbačena...",  napisao je Milinović koji je isključen iz HDZ-a odlukom Visokog časnog suda stranke, zbog osobito teške povrede članske obaveze.

 

Podsjetimo, Penava je uoči 21. obljetnice završetka procesa mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja, rekao da postoji kontinuitet velikosrpske politike u Hrvatskoj, a Vukovar je "epicentar kontinuirane velikosrpske puzajuće agresije".

Na konferenciji za novinare u vukovarskoj Gradskoj upravi svoju tvrdnju potkrijepio je pojedinim primjerima od 2013. do 2018. koji, po njemu, na to upućuju. Tako je spomenuo potporu koju je, po njegovim riječima, 2013. uhićenicima za ratni zločin u Trpinji kod Vukovara izrazio predsjednik SDSS-a i saborski zastupnik te stranke Milorad Pupovac.

Pogledajte video intervju s Željkom Antunović o propaloj kupnji zrakoplova:


 

 

Komentara 22

IV
ivamatic69
10:33 15.01.2019.

Milinovicu moze te biti sram, ti si tamo izvodio cirkuse i sazivao pressice jer neki tvoj pajdo nije uhljebljen na Plitvicama, nego je morao ici natjecaj. I sad se usporedjujes s vukovarskim problemima i situacijom!

TE
tegovdizac
10:37 15.01.2019.

skrivali ste se iza imena HDZ-a godinama da bi radili za osobnu korist, kada vam se stalo na kraj, e onda HDZ ne valja. izađite na izbore samostalno pa ćemo vidjeti koliko će te glasova dobiti...

LB
lorena.benko2
10:35 15.01.2019.

Penava se očito nažalost pretvorio u pijuna mate radeljića i ono jučer je samo pokušaj osvete zbog pedale koju je ovaj dobio s Pantovčaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije