Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milorad Dodik
Povratak na članak

'I ja ću se priključiti onima koji traže istinu o Davidu Dragičeviću'

Policija u Banjoj Luci istodobno je nastavila s uhićenjima osoba povezanih s prosvjedima koje potiče skupina "Pravda za Davida" koja traži istinu o smrti Davida Dragičevića koji je pronađen mrtav u ožujku

Komentari 11

Avatar Prosenjak
Prosenjak
15:30 27.12.2018.

Možeš se ti pridruživati koliko hočeš, ali uvijek će se naći neka "pravda za Davida" kad tebe treba rušit, neki "zakon o radu" kad Orbana treba rušiti, neka "stojedinica" kad je Tuđmana trebalo rušiti, neka "korupcija" kad treba Netnyahua rušiti,šiti, ali taj rukopis je uvijek isti i već postaje naporan i dosadan. Onaj dan kad taj Soros konačno umre, čovječanstvo će odahnuti od te sotone i udahnuti slobodu punim plućima.

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
17:16 27.12.2018.

opet o ovome !!!! koga zanima srpia i njihove bolesnike !!!!!!!!!!!!!!

VL
PR
PrimoracRi
15:33 27.12.2018.

Sjetio se nakon što se stolica malo trese. Koliko je iskren može se mislit.

VL
MU
Mukowsky
16:36 27.12.2018.

Bio na instrukcijama kod Bandića. Predmet: populizam!!!

VL
HZ
hrvati-za-dom-spremni
17:05 27.12.2018.

ma vidi ti i on bi se pridruzio koliko me sjecanje sluzi dasam cito da se spominjalo i da je sam umjesan u to ubisto u stvari njegovi ga ubili pabi se on mogao pridruziti jedino toj grupi likvidatorskojti jedino toj grupi likvidatorskoj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.