Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin u makedoniji

I Interpol traga za dvojicom odbjeglih ubojica i islamista

Makedonija,ubojice
\'\'
03.05.2012.
u 17:16

Makedonski MUP objavio je fotografije Afrima Ismailovića (32), Agima Ismailovića (33) i Alila Demirija (27), počinitelja ubojstava

Interpol se uključio u potragu za dvojicom radikalnih islamista osumnjičenih za terorizam i sudjelovanje u peterostrukom ubojstvu kod Smiljkovskog jezera kod Skoplja. Makedonski mediji navode da je uspostavljen kontakt i s kosovskom policijskom službom zbog sumnje da su bjegunci pobjegli na Kosovo.

Devetorici od 20 uhićenih zbog veze sa zločinom određen je pritvor do 30 dana, a za dvojicom bjegunaca raspisana je međunarodna tjeralica. Makedonski MUP objavio je fotografije Afrima Ismailovića (32), Agima Ismailovića (33) i Alila Demirija (27), počinitelja ubojstava. U "Monstrum" priveden je samo Agim Ismailović, dok su druga dvojica pobjegla.

Komentara 25

DU
Deleted user
18:01 03.05.2012.

nudim stalni radni odnos u hrvatskoj

RI
Riznica
18:46 03.05.2012.

Naravno, ubijeno je pet nedužnih ljudi, to treba kazniti, ali ovdje na Balkanu ovakvi zločini imaju posebnu dimenziju. Od pogibije/atentata Crvenskovskog i kompletnog negovog užeg kruga stvari u toj zemlji idu od goreg ka lošem. Treba shvatiti i Makedonce, okruzenizeni su susjedima neprijateljima, Grci im osporavaju ime, Bugari jezik i naciju i rado bi ih pripojili , Srbi im osporavaju drzavu kao sto im nikad nisu oprostili otcjepljenje , a Albanci imaju Albaniju i Kosovo, visok natalitet i nije im lako !\"

DU
Deleted user
17:46 03.05.2012.

mislim da su to slovenski drzavljani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije