Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukobi
Povratak na članak

I HDZ je tukao po Kotromanoviću zbog MIG-ova

Kada je pukla afera s remontom MiG-ova u Ukrajini, Kotromanović je kritiziran jer je remont kasnio, a avioni su se i dalje kvarili

Komentari 7

KO
kold
00:32 18.01.2019.

Baš za taj remont nitko da odgovara.

VL
ZA
zagi101
23:55 17.01.2019.

razlika između njih dvojice je u dva tri milijuna eura koliko je plaćen remont migova a nije obavljen. f16 nije plaćen pa sad izračunajte ko je nanio štetu proračunu.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:27 18.01.2019.

ajd ne kakite... mediji su držali štangu sdp-u u tom kriminalu, hdz nije imao nikakvu snagu u saboru išta napraviti, bili su sobom zaokupljeni. postoji arhiva, i tamo možete naći mlaku reakciju medija. 20 mil eura platiti za ništa.... nitko odgovarao, sve je u redu?! zato jer im je linić predstečajnim nagodbama omogućio opstanak i izbjegavanje plaćanja obveza?!

VL
Avatar Grunf
Grunf
23:51 17.01.2019.

sve to ista bagra

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.