Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne plaše se tužbe

I danski časopis će objaviti fotografije princeze u toplesu

Kate Middleton
Reuters/Pixsell
19.09.2012.
u 17:19

To su jedinstvene fotografije zvijezde A klase. Ako nas kraljevska obitelj želi tužiti, onda će se to i dogoditi i tada ćemo se suočavati s time, rekao je urednik časopisa Se Og Hor

Iako je francuski sud zabranio daljnju objavu golišavih fotografija Kate Middleton, supruge princa Williama i vojvotkinje od Cambridgea, danski se časopis Se Og Hor ne boji svojih vlasti. Urednik časopisa Kim Henningsen najavio je kako će sutra objaviti fotografije koje su već izašle u francuskom Closeru te talijanskom Chiju, javlja CNN.

– To su jedinstvene fotografije zvijezde A klase. Mi smo vodeći "tračerski" časopis u Danskoj i naš posao je da ih objavimo – pojasnio je urednik te dodao:

– Ako nas kraljevska obitelj želi tužiti, onda će se to i dogoditi i tada ćemo se suočavati s time.

Naime, francuski sud Closeru je zabranio objavu fotografija, odnosno daljnje korištenje u tiskanom ili online izdanju, a sve originale moraju predati kraljevskoj obitelji ili će plaćati 10.000 eura po danu ako kasne.

>> Sud zabranio daljnje objavljivanje fotografija 'princeze u toplesu'

Komentara 3

OB
-obrisani-
22:09 19.09.2012.

Ja bi se bunio da su uslikali kraljicu E. ali slika ove male s cak jedan kilometar udaljenosti je OK To je samo talibanizacija slobode izrazavalja od strane te javne kuce iz Londona.

OB
-obrisani-
22:26 19.09.2012.

sto kazati!? sto napisati!? pokusacu eto...od rima pa do vasingtona,pa negdje okolo "izrazavam vam se slobodno" ali zbog pristojnosti, ipak mislim da ja mogu imati svoje slobodno misljenje, ali to mi nedaje nikakva prava da se koristim javnim sredstvima kaoo Medie,sakupljanja itd... a i nije pravedno

OB
-obrisani-
22:33 19.09.2012.

slobodna izrazavanja vrijede ,ako nikoga ne vredjaju a narod to zna "kako se usudjujes da se tako izrazavas" nije od juce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije