Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Princeza u toplesu

Sud zabranio daljnje objavljivanje fotografija 'princeze u toplesu'

Kate Middleton (1)
Reuters/Pixsell
18.09.2012.
u 12:53

Osim časopisa Closer fotografije gole princeze objavili su irski Daily Star i talijanski magazin Chi.

Francuski sud odlučio je jučer da Mondadori, izdavač časopisa Closer koji je prvi objavio fotografije Kate Middleton u toplessu, mora u roku od 24 sata predati britanskoj kraljevskoj obitelji sve originale na kojima se vide princezine gole grudi i stražnjica. Odlučeno je i da se treba prestati s daljnjim širenjem ili prodajom slika Kate u toplessu. Izdavačka kuća, koja je u vlasništvu obitelji Silvija Berlusconija, a na čijem je čelu njegova kći Marina, bit će kažnjena sa 10.000 eura za svaki dan kašnjenja u neprovođenju sudske odluke. Ipak, časopis Closer, unatoč nagađanjima, neće biti povučen iz prodaje.

I dok princ William i cijela kraljevska obitelj bjesne zbog fotografija s odmora u Francuskoj te traže da se kazne svi koji su dopustili objavljivanje slika, vojvotkinja Catherine na Solomonskim otocima, gdje trenutačno boravi sa suprugom, slatko se nasmijala kad je vidjela domorotkinju u toplessu. Lokalno stanovništvo pripremilo je paru program dobrodošlice, a u skladu s tradicijom žene su bile odjevene u kostime koji su otkrivali grudi.

Kad joj je jedna djevojka prišla kako bi joj stavila lančić oko vrata, princeza se počela nekontrolirano smijati njezinu golom poprsju. Iako je stavila ruke preko lica kako bi skrila smijeh, nije u tome uspjela. Par na Solomonskim otocima boravi u luksuznom bungalovu u kojem je tuš smješten na terasi pa fotografi marljivo vrebaju ne bi li uhvatili i princa Williama u nagom izdanju. S obzirom na golišave afere koje su kraljici Elizabeti priredili unuk Harry, a zatim i snaha, teško je povjerovati da čvrsta baka nije poduzela baš sve kako bi izbjegla još jednu javnu sramotu – ovoga puta u režiji omiljena joj unuka Williama.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar billybull
billybull
13:55 18.09.2012.

doticna nije bila "u topless-u", nego je bila topless...

Avatar Dolar=0
Dolar=0
14:12 18.09.2012.

Čemu zabrana . Zar je ona neka nakaza pa plaši ljude? Da ima malo mozga u glavi vodila bi računa ako želi biti kraljica

SE
serđo
13:19 18.09.2012.

uh, koje cice, pa on ima jednake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije