Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska kakvu trebamo
Povratak na članak

Predsjednica: Rusija je veliki igrač i s njom moramo razgovarati

Na današnjoj konferenciji u prvom je planu bilo brendiranje Hrvatske, odnosno pozicioniranje Hrvatske u svijetu

Komentari 149

PO
postolar
11:08 29.05.2017.

I Klarić je tu !!! I "Direktor" Stirya za HR!!! Pametnom dosta... Pa oni su zadnji kojima je cilj uspješna, civilizirana i bogata Hrvatska.To se vidi svaki dan iz bljuvila zvanog VL.

VL
KL
klasika
10:13 29.05.2017.

U boljoj Hrvatskoj i mediji moraju biti bolji. Npr. Večernjak online je jučer na naslovnici imao 4 velike slike razgolićenih ženai popratne tekstove o seksualnom životu. Kako primitivno suptilno sugeriranje ljudima da su samo meso. Kakvo je to Uredništvo?

VL
Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
11:07 29.05.2017.

Da smo mala zemlja nije kompleks, već činjenica - ali to ne znači da ne možemo biti uspješni, samo nam trebaju pravi političari i novinari.

VL
DU
Deleted user
11:22 29.05.2017.

evo vidim..i lignja brendira..ajte svi vatat rake govnjare.

VL
AL
alf
10:58 29.05.2017.

Treba voliti svoju domovinu prije svega. Tuci praznu slamu je upravo to sto Vecernji radi sa ovim ucesnicima. Predsjednica ne vodi vanjsku politiku pa mi nije jasno kako onda moze stavljati smjer vanjske politike. Jedini nacin sto ona moze pomocii je da pokupi sefove vecih poduzeca I da ih odvede u drzave gdje bi mogli dogovoriti kakav unosan posao. To vecinom rade predsjednici normalnih drzava. Od ovih sastanaka jedini koji imaju koristi su hotel Esplanada. Razultat ce biti nula, svi mi znamo sto treba uciniti, iskorijeniti korupciju I biti ce bolje. Samo, tko ce to uciniti?

VL
FN
Fr@njo
09:58 29.05.2017.

Upravo novine koje organiziraju ovaj skup svakodnevno svojim novinaskim prilozima cine Hrvatsku jos jadniju i siromasniju..Ovakvi skupovi donose samo samopromociju i mlacenje prazne slame.Hrvatska se treba mjenjati u vrticima..samo treba tete prije educirati.

VL
AD
adrad
10:49 29.05.2017.

Nikako da shvatimo da smo mala zemlja sa ograničenim ljudskim i materijalnim resursima. Tek kada to shvate veliki hrvatski političari i prodavači magle tada će se stvoriti uvjeti da se počne racionalno raspolagati sa resursima te da se donese realna strategija razvoja. Ovo u Eksplanadi je čista demagogija. Prodavanje magle. Uzimanje para iz proračuna.

VL
Avatar javorko
javorko
10:28 29.05.2017.

lagano mi se riga od kolicine gluposti koji provaljuju ,po cemu smo mi velika zemlja?

VL
LI
lipa75
09:58 29.05.2017.

U Hrvatskoj postoje dva paralelna svijeta. Realan koji se bori na globalnom tržištu i politički kome pripadaju sudionici današnjeg događanja u Esplanadi. Dotična gospoda nas sigurno neće izvući iz krize jer novac koji su oni zaradili u svom životu ima samo jedno porijeklo, a to je državni proračun. Nama su potrebni biznismeni iz realnog sektora koji znaju kako prodati i naplatiti robu ili uslugu na tržištu. Problem je što ih imamo jako malo, i k tome ne žele imati posla s bagrom koja je danas u Esplanadi.

VL
Avatar tituš
tituš
12:02 29.05.2017.

ne znam tko je Frka, ali poslužiti se otrcanim frazama tipa "mi smo jugoslavija u malom", često korišteno u zločinačkoj vojsci tkz. JNA, evo tako zvuči i "mi smo Europa u malom" i sve oni lako izgovaraju, samo ne mogu izgovoriti, mi smo Hrvati u Hrvatskoj, mi smo sve samo ne to .. bljak!

VL
DU
Deleted user
14:21 29.05.2017.

Ne smijemo dopustiti da nam susjedne zemlja stvaraju imidž ali smijemo dopustiti da nas HDZ i SDP pljačkaju.

VL
Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
10:33 29.05.2017.

prvo ozbiljna racionalizacija, a onda ozbiljan rad. Od mlaćenja prazne slame nema koristi

VL
KN
knezevo
16:09 29.05.2017.

pored ovakvog stvaranja imidza od strane presjednice mislim da nema potrebe za strahom od ugroza is susjedstva

VL
ST
stefj
12:07 29.05.2017.

Eh, da su samo susjedne zemlje problem u imageu Hrvatske... Imate Pupovca koji stalno šalje papire u SAD i po Europi gdje priča o navodnoj ugroženosti Srba. Imate gomilu Jugofilnih udruga i organizacija koje stalno blate Hrvatsku na međunarodnom planu. Imate oporbu koja koristi strane medije i organizacije da omalovažava vladu i poziciju...

VL
DU
Deleted user
16:54 29.05.2017.

i davor suker je brend, hahaha

VL
B2
bordon 2
12:04 29.05.2017.

Ne stvaraju nama susjedne zemlje imidž, nego ga mi stvaramo sami sebi. Pljujemo na sebe. a kako i tko to radi - pa oni, koji žive s nama i koji ovu zemlju mrze iz dna duše. I ovaj narod hrvatski pa ih oslikavaju nacrnjim mogućim tonovima i za to još iz proračuna - dobivaju plaću.

VL
DU
Deleted user
11:07 29.05.2017.

Konačno jedna inicijativa za pohvalu.....Božo Skoko već duže vrijeme progovora i piše o važnosti brendiranja i potrebi za sustavnim i planskim razvijanjem prepoznatljivog nacionalnog identiteta. Vjerujem da je najzaslužniji za ovo današnje događanje.

VL
FN
Fr@njo
14:50 29.05.2017.

Pri ulazu u RH u Bregani treba postaviti na svakih 20 met. table ovo je RH..naime, svi oni koji ne poznaju RH, krajolik koji su imali putujuci kroz SLO, neznaju, da li su usli u Afganistan..tolika je razlika..

VL
OD
odisej22
17:00 29.05.2017.

Precjednice,zar nam susjedne zemlje guraju ploču ZDS u Jasenovac,zar nam predsjednici susjednih zemalja interveniraju za minornog bivšeg krezubića,pjevača fašističkih pjesama,zar vas šefovi okolnih zemalja tjeraju da utrčavate na pozornice poslije baletnih premijera,pred ograde BK,pored glupastog Trumpa koji vas nije ni pogledao. Samo vi ste nas negativno pozicionirali i to svojom aktivnošću. Ne radite ništa najmanje ćete nam štetiti. Na. Imidž Hrvatske po vama ne djeluju šatoraši ,sljedbenici Opus Dei,Bujanci i Merčepi koje ste zvali na inauguraciju,izbacivanje ikone antifašističkog pokreta TITA. Što bi rekao A. Tomić ,kad je dolazio prije 40 i nešto godina u Ameriku,Tito se nije slikao pred ogradom BK već je priman s najvećim počastima u tu istu kuću. Sve što je značilo u toj Americi gledalo je da se dočepa ulaznice za večeru NJEMU U ČAST. A vi ,precjednice,vi ste ga izbacili s Pantovčaka i ostaćete poznati po tome .

VL
ST
stefj
09:38 29.05.2017.

Politički skup gdje političari razglabaju između sebe. Opet bez doticaja s gospodarstvom, u svom svijetu. To bi se reklo mlaćenje prazne slame... Osim toga, definira se vanjska politika, a nema npr. Stiera? A Obuljen i Josipović će puno pomoći...

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.