Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.02.2023. u 15:13

Prozapadno orijentirani Pavel naslijedit će ekscentrika Zemana, nekadašnjeg socijaldemokrata koji se transformirao u populista okrenutog Rusiji i Kini

Komentara 8

DU
Deleted user
19:57 08.02.2023.

"pokušavala potkopati češku demokraciju, osnažiti populističke stranke" - Vidiš - to nisam znao. Znaci ako glasas za "populisticke partije" onda si protiv demokracije. Samo ako glasas za globalisticki podobne partije, e - onda si demokrata... Viš vraga, svaki dan se na VL nesto novo nauci... a ja naivan mislio da u demokraciji mozes glasati za koga god hoces? Sad kuzim zasto je Orban nedemokrata - Madjari glasali u krivom smjeru - treba ih zamijeniti migrantima. Blago nama sa takvom EU "demokracijom". To se pod Komunizmom zvalo "demokratski centralizam".

AT
atlantisind
16:56 08.02.2023.

Samo procitati uvod pazljivo i sve je objasnjeno u njemo .Ko je koga doveo na vlast i zasto a nije potrebno pljuvati po onima koji imaju drugacije misljenje.Ovaj bijedni autor clanka misli da zxna nesto a u stvari samo izvrsava ono sto odgovara gospodarima zivota i smrti.Zapad nezivi u demokratiji nego u diktaturi vladajucih klasa i velikog biznisa.Vidite samo sve zakone kojima se ogranicavaju prava i slobode kretanja i misljena.

DU
Deleted user
21:54 08.02.2023.

Dolazili bi Česi trošiti novce u Primorsku Sloveniju da tamošnje more nije veličine osrednjeg bazena, a i njega Slovenčad smije koristiti samo zato što im Hrvatska to blagonaklono dopušta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije