Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Podržava li SDP samo Milanovića ili i njegove vrijednosti koje dijeli s Orbanom

Predsjednik Milanović dao izjave za medije nakon obilaska Banije
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
23.01.2023. u 11:46

Grbin ima ispravan stav o ratu u Ukrajini, da je Rusija agresor. Ali ne želi ulaziti u konflikt s Milanovićem i podržat će takvog rusofilskog tipa za predsjednika države koja je članica EU i NATO-a. Zašto?

Ključne riječi

Komentara 9

ST
stefj
15:09 23.01.2023.

Bar je tu jasno kod Milanovića o čemu se radi. To je za njega politička borba i sa svojim izjavama skuplja glasove na desnom spektru, dok je istovremeno svjestan da će ga lijevi podržavati što god napravio. Jasno je da ide po drugi mandat i sigurno će ga dobiti... Pri tome se čvrsto drži one - u politici je sve dozvoljeno i ne obazire se na to koliko će kome nanijeti štete, makar štetio i samoj državi na čijem je čelu. Našao je nišu na kojoj može skupljati jeftine političke bodove i gdje može jednostavno i jasno kontrirati Plenkoviću, tako da me tu ništa ne čudi... Mene čudi ekipa koja to podržava i navija za to iz desnog spektra, ulovili su se kao muhe na ono nešto, te su podržali Ruse u saboru. Koliko imaju potporu iz Rusije, vidi se i po forumima, čak i komentarima ovdje, gdje rusofilna ekipa žestoko navija za njih...

DA
DarkoIvica
16:46 23.01.2023.

Jadno je to kad se predsjednik države ponaša kao vođa oporbe što NE SMIJE biti jer je on predsjednik svih građana i ne može sve koji ne dijele njegovo mišljenje nazivati lopovima i budalama, vrijeđeti kako stigne. Sa druge strane,, Grbin i ostali radi čiste mržnje prema Plenkoviću i očajničke želje za vlašću računaju podržati predsjednika bez obzira na sve loše samo zato što govori protiv HDZ-a. Jad i bijeda.

ZI
zinegoid
20:21 23.01.2023.

komunjare se boje reći istinu, da stoje uz brata jugoslovena i točka....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije