Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavlja borbu
Povratak na članak

HZZO joj zaprijetio ovrhom zbog svoje pogreške, a sada joj se ne javljaju cijeli dan

– U utorak sam napokon dobila gospođu koja je vodila moj slučaj i koja mi je rekla: ''Ja s tim nemam više ništa, ja sam to proslijedila dalje.''

Komentari 8

DU
Deleted user
13:11 01.06.2018.

Narod treba dobro paziti da referendumi ne prolaze jer nam je ovako dobro.. ko normalna pokušava promjeniti stvari kad nam je dobro!!!!

VL
DU
Deleted user
12:18 01.06.2018.

Ako već gospođa nije primjetila da dobiva veći iznos naknade od očekivanog ( svi manje više znamo što očekujemo dobivati u novcu), zaista je krajnje nemarno od Zavoda da toliko dugo vremena nije primjećeno da se isplaćuju prekomjerne svote? PaPa što tamo službenici rade? I naravno; zašto telefoni kada se na njih nitko ne javlja (osim možda automata koji vam kažu da ste sedamdesettreći na redu)? Zašto na stranicama nemaju e-mail adrese za slanje upita i slično? Ne ono općenito "pitanja i odogovri", nego baš u vezi konkretnih predmeta kao ovoaj?

VL
Avatar Marko
Marko
00:52 14.06.2018.

A, ništa,ukinuti te rodiljne i porodiljne naknade,pa se neće imati na što žalit.Kao u Bosni,tamo nitko to ne dobiva pa se ni ne žale na nemarnu državu...

VL
TH
than
12:04 01.06.2018.

Nije javljala cijelu srijedu ?!?? Još iz vremena komunizma je opće poznato da se kod nas produljeni vikend nekako 'produlji' i dan prije slobodnog dana. Bar za one 'jednakije'.

VL
BF
bf2
11:46 01.06.2018.

čari pravne države i učinkovite administracije

VL
BL
bljak007
12:00 01.06.2018.

Sve sami nesposobni uhljebi puni sebe jer rade u državnoj ustanovi.

VL
Avatar ohjooj
ohjooj
12:55 01.06.2018.

A nisi se bunila kad si dobila više? Nije ti isplata od 5.000 više bila sumnjiva? - i primiš rješenje na kojem piše da si obvezna prijaviti svaku promjenu u osiguranju u roku od 8 dana - a ti se seliš kao ptica pjevica i boli te neka stvar, valjda misliš da su vidoviti pa će te naći kud god da odeš! Nije u redu od HZZO-a, ali sam sasvim sigurna da si 80% sama kriva za svoju situaciju..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.