Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaprimili su zahtjev
Povratak na članak

HZZO će u roku 48 sati odlučiti o financiranju liječenja male Nore

Zahtjev je u Direkciji HZZO–a zaprimljen u 12 sati prema evidenciji urudžbenog zapisnika, a majka djevojčice zahtjev je potpisala u 13.30 sati, te je time zahtjev ušao u hitnu proceduru odlučivanja o liječenju u inozemstvu.

Komentari 11

TO
tomicro
15:42 06.02.2013.

dajte,sta cekate vise

VL
OX
oxymoron
15:30 05.02.2013.

Ako Ostojic izgubi izbore za gradonacelnika onda ce jadni roditelji morati vratiti svaku lipu. Sta se sve ne radi zbog izbora? Sva sreca pa je narod reagirao na vrijeme i slozno.

VL
DU
Deleted user
16:54 05.02.2013.

ni mene ne bi čudilo kad bi izgubio izbore da bi se iskezio na njezine roditelje da mu vrate novac, našao bi on neku fintu

VL
Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
17:21 05.02.2013.

dok se u HZZO-u dogovore mala će več biti izliječena

VL
OB
-obrisani-
17:35 05.02.2013.

Uvijek sam sretan kada mogu donirati i za oboljelu djecu, oboljele odrasle osobe. Ovo je prvi slučaj bezosječajnih , bahatih iz HZZO-a kada preko javnosti upućuju majku da preda zahtjev za liječenje svoje djevojčice. Njima propisi, zakoni ništa ne znače. Oni kao pozitivni primjenjuju se samo kada oni to dozvole a to je kada njihovima treba. Za pok. Šprema znalo se da nema pomoći ali su pokušali skriti od javnosti koliko sredstava usmjeruju za eksperimentano liječenje u SAD-u. Sada još ne znamo kako se baš u kratko vrijeme odobrilo liječenje u inozemstvo i kako je baš ova majka uspijela u ovolikoj mjeri i to kod onih koji samo odbijaju. Sadašnji sdp-ovac ravnatelj identičan je bivšem hdz-ovcu koji još ne odgovara za velike gubitke u zdravstvu, omogućavajući Medikolu sklapanje štetnih ugovora, za to je sve ovo čudnovato da za ovo hitno odobrenje taj ravnatelj i ministar svojim stavom upućuju na privatiziran i nadalje HZZO.Svi sa istim problemima požurite ponovo tražiti svoje pravo i predajte zahtjeve. Iskoristite ovu predizbornu dobrotu.

VL
OB
-obrisani-
17:48 05.02.2013.

Što ne iziđu u javnost i stari i novi pacijenti kojima su odbivena ortopedska pomagala. Oni koji su otpisani i nemaju dobrice dobiju stara smrdljiva invalidska kolica, štapove, hodalice, štake i ostalo. Roditeljima sa stopostotnom invalidnošću njihove djece kojima suu kolica neophodna budu odbijeni ili im ako odobre odobravaju neznalice sa Povjerenstva i to najneadekvatnija kolica, te su prisiljeni podizati kredite i gladovati kako bi nadoplatili za kolica primjerena uzrastu invalidne djece. Zašto nitko pa ni ovaj ministar nije nešto poduzeo, te im omogućio ono što ih pripada. Sada svi oni koji su odbijeni iskoristite ovu dobrotu i pohitajte dobrotvorima iz HZZO-a.Napominjim da će biti pravo čudo ako neko njihovom zamjeniku uspijete doći. Njih se ne smije uznemiravati, jer ravnatelj smišlja na koji način da opravda povećanje svoje nezaslužene plaćice. U ovo vrijeme dokazuje svoju pohlepu, stranačku podobnost, stranaču nesposobnost. Taj ne donira svoja sredstva, već svih poreznih obveznika.

VL
TO
tomicro
15:43 06.02.2013.

boze mili

VL
TO
tomicro
15:51 06.02.2013.

sve sto imam ja cu za malu dati

VL
TO
tomicro
15:52 06.02.2013.

Norice uz tebe

VL
TO
tomicro
15:54 06.02.2013.

uvijek uz tebe srce moje

VL
TO
tomicro
16:03 06.02.2013.

tkoliko treba

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.