Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REDOVITO SE AŽURIRA

HZJZ objavio kartu procijepljenosti u Hrvatskoj, pogledajte koliko je cijepljenih na vašem području

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL/HZJZ
1/4
08.08.2021.
u 13:05

Na HZJZ-ovoj stranici vidljiva je i kumulativna karta procijepljenosti tj. moguće je vidjeti koliko se stanovnika procijepilo po mjesecima i kada ih se najviše cijepilo

Hrvatski zavod za javno zdravstvo službeno je objavio kartu procijepljenosti u Hrvatskoj. Osim što je od sada moguće vidjeti koliko je koja regija i županija procijepljena, moguće je pratiti procijepljenost i po dobnim skupinama.

- Izračun je rađen na temelju zadnjih dostupnih podataka iz eVac baze (2.8.2021), prema mjestu prebivališta iz OIB sustava (dostavljeno od strane HZZO-a 21.06.2021), te DZS procjeni ukupnog stanovništva sa kraja 2019. godine, naglasili su iz HZJZ-a te pojasnili kako će se karta redovito ažurirati. 

Na HZJZ-ovoj stranici vidljiva je i kumulativna karta procijepljenosti tj. moguće je vidjeti koliko se stanovnika procijepilo po mjesecima i kada ih se najviše cijepilo. 

Kartu procijepljenosti možete pogledati OVDJE

VIDEO Što je zapravo delta soj koronavirusa i koliko je opasan?

Komentara 24

DU
Deleted user
18:18 08.08.2021.

Evo i ja sam neki dan umro od cjepiva.. Ravnozemljasi bacite se s ruba

Avatar uputnik
uputnik
08:16 10.08.2021.

Umjesto karte hzjz objavio je tzv.mapu procijepljenosti,a covid 19 zovu koronavirus.

Avatar stjepko17
stjepko17
13:28 11.08.2021.

Pitanje. Zasto je u prosjeku broj cijepljenih u drugom krugu manji za 5/6% od broja cijepljenih u prvom krugu? Dali li su tih 5/6% ljudi preminuli ili tesko oboljeli nakon prvoga cijepiva pa se smanjio broj kandidata za drugi krug?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije