Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi na cestama

HŽ uveo izvanredne vlakove i za utorak: Gužve na kolodvorima su ogromne

Zagreb: Željezničke karte za Split gotovo rasprodane, HŽ uveo dodatne linije
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/14
27.02.2023.
u 23:21

Izvanredni vlakovi koji su u ponedjeljak vozili na relaciji Zagreb-Split nastavljaju prometovati i u utorak. Dodatni vlakovi su uvedeni nakon što su ceste prema unutrašnjosti zatvorene, a na Glavnom kolodvoru došlo je do velikih gužvi

Na relaciji Split-Zagreb u utorak će, osim dva redovita vlaka, voziti  i jedan izvanredni vlak s 135 mjesta, priopćili su večeras iz HŽ Putničkog prijevoza. Dodatni izvanredni vlak, koji ima oko 135 mjesta, polazi iz Splita u 14,09 sati i stiže u Zagreb u 20,57 sati.  Osim njega, u utorak će prometovati i redoviti vlak koji iz Splita kreće ujutro u 8,14 sati,  a na zagrebački Glavni kolodvor dolazi u 14,55 sati. Taj će vlak voziti u sastavu 6 vagona s oko 360 mjesta, priopćili su iz HŽ Putničkog prijevoza.

Dodatni vlakovi između dva najveća hrvatska grada uvedeni su nakon što su obilne količine snijega i jak vjetar zatvorile veliki dio cestovnih pravaca iz Dalmacije prema unutrašnjosti zemlje. Na voznom redu je i redoviti vlak iz Zagreba prema Splitu, u dvostrukom sastavu s oko 270 mjesta. Iz Zagreba kreće u 15,19 sati te u Split dolazi u 21.40 sati. Vlak koji je u ponedjeljak vozio na spomenutoj relaciji bio je rasprodan, a na zagrebačkom Glavnom kolodvoru došlo je do velikih gužvi.

Zagreb: Željezničke karte za Split gotovo rasprodane, HŽ uveo dodatne linije
1/14

>> VIDEO: Obitelj iz Splita provela noć na cesti: Do krivnje je i na neodgovornim vozačima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije