Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natječaji
Povratak na članak

HŽ prodaje zgradu u središtu Zagreba za 30,5 milijuna kuna

HŽ Infrastruktura počela komercijalizirati svoje brojne nekretnine diljem Hrvatske

Komentari 2

Avatar Neron
Neron
09:46 16.04.2015.

Hajdemo ovako: neka tvrtka posjeduje vilu u Lovranu, hotel u Zagrebu, barem dvije atraktivne zgrade u središtu Zagreba te 1100 stanova. Očito je vrlo uspješno kad višak zarađenog novca pretvara u nekretnine. To postaje još očitije jer te stanove iznajmljuje po 100 kuna mjesečno. A sada kontradikcija: riječ je o državnom gubitašu koji se bavi željeznicom, ne turizmom, nekretninama i sl. Tko je ovdje lud?!? Naravno da nisam za rasprodaju svega što je državno, ali zašto HŽ ne rasproda sve ono što mu nije potrebno za posao i vrati dugove (ili ih barem smanji), nego se to mora činiti novcem iz poreza? Kakve veze ima vila u Lovranu s postavljanjem ili održavanjem pruge?

VL
DU
Deleted user
08:22 16.04.2015.

Ti jadnici na mozak i nesretnici ne znaju drugo nego samo prodavati i prodavati. Ali svaka nekretnina može se prodati samo jednom. Što onda kad se sve rasproda? Onda će valjda objesiti zube na klin.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.