Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogorčeni branitelji

HVIDRA Gospić: Nosit ćemo majice "Udruženi ratni zločinac"

ivica alić
Iva Vidović/VLM
15.04.2011.
u 14:46

- Netko mora biti osuđen dobro da bi se nekoga oslobodilo, Alićev je komentar na oslobađajuću presudu generalu Ivanu Čermaku.

Šokiran, razočaran i žalostan riječi su kojima se može opisati raspoloženje predsjednika gospićke HVIDRA-e Ivice Alića - Šukija nakon presude generalima Gotovini, Markaču i Čermaku.

Predložit ću da napravimo majice na natpisom "Udruženi ratni zločinac" i da branitelji tako hodaju po gradu. Po ovoj presudi ispada da smo svi skupa osuđeni. U ovom trenutku nemam riječi, trebalo bi prespavati. Znam da sam razočaran u sve, ne vidim izlaza za nas branitelje, ogorčen i ironičan bio je Alić koji nikako nije očekivao ovakvu presudu.

Suborac Mirka Norca na ličkom području kazao nam je kako ispada da su branitelji ratni zločinci i profiteri koji samo gledaju gdje su im stanovi i kuće. Ironično kaže kako se od suda u Haagu drugačija presuda nije mogla ni očekivati jer taj sud "osuđuje Hrvate na 20, 30 godina, a jednom Šljivančaninu smanjuje kaznu".

Upire prstom prvo u Račanovu vlast koja je Haagu dala odriješene ruke, ali i u aktualnu vlast koja je nastavila s tom politikom, a sve zbog ulaska u Europsku uniju.

- Netko mora biti osuđen dobro da bi se nekoga oslobodilo, Alićev je komentar na oslobađajuću presudu generalu Ivanu Čermaku. Dodaje kako se prilikom čitanja optužnice u haaškoj sudnici činilo da obrana nije rekla niti jednu riječ tijekom proteklih pet godina. Pita se čemu tolika farsa i pet godina suđenja kada su već 2008. odlučili koga će optužiti.

 

Komentara 15

1J
1japan
13:41 16.04.2011.

dali neko zna koliko u hrvatskoj ima HVIDRA

Avatar alien79
alien79
15:08 15.04.2011.

Vežite se lancima ko onaj SKOJ-evac j eb o vam on mater, sad glasajte za izdajice hdz-ovske

PG
praseca gripa
09:44 16.04.2011.

Ovo je najponizniji,najjadniji i najskuplji pokusaj ulaska u EU otkako je svijeta i Europe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije