Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pustoš na Paklinskim

Hvarski gradonačelnik o Carpe Diem Beachu: Reda mora biti!

carpe diem (1)
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/7
13.08.2013.
u 19:22

Dok jedno od najpopularnijih partijanerskih mjesta na obali zjapi prazno, hvarski gradonačelnik kaže kako ne želi komentirati slučaj jer nije upoznat s njim

Carpe Diem Beach na Paklinskim otocima u uvali Stipanska danas je zjapio prazan. Zapečaćeni šankovi, nema glazbe. Jedno od najpopularnijih partijanerskih mjesta na obali zatvoreno je na pet dana nakon što ga je u ponedjeljak zapečatila Porezna uprava, no čini se da to previše ne uzbuđuje hvarskog gradonačelnika.

– Red treba uvoditi. Ne samo u turizmu, nego u sve segmente poslovanja u ovoj državi – rekao je za RTL gradonačelnik Hvara Rino Budrović.

Nije želio konkretno komentirati slučaj zatvaranja Carpe Diem Beacha, jer kako kaže, sa slučajem je upoznat samo iz medija.

– Sigurno je da takvi potezi vuku razne implikacije, posebno što se dobavljača tiče, ali ne mogu komentirati ono što ne znam. Sa slučajem sam upoznat iz medija – objašnjava Budrović.

Iz Capre Diem Beacha jučer su potvrdili kako su uložili prigovor na pečaćenje, jer su, kako kažu, sve radili prema Zakonu. No, očito u Carpe Diem Beachu mogu zadovoljno trljati ruke, bar što se ovogodišnje zarade tiče – u lipnju 2012. prijavljen je promet od 900 tisuća kuna, dok je ovogodišnji lipanj donio gotovo šest puta veći promet, od 5,3 milijuna kuna.

>>Linić: Imali su 120.000 kn viška. Carpe Diem: Ugasio nam se tablet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije