Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni koncert

Humanitarni koncert Novih fosila u Slavonskom Brodu

Novi fosili
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
08.12.2013.
u 23:32

Zajedno s njima Brođani su zapjevali pjesame s platinastih i dijamantnih LP ploča koje su postale pravi hitovi tih vremena popu

Nakon dugog niza godina Brođani su večeras u Kazališno-koncertnoj dvorani "Ivana Brlić-Mažuranić" imali priliku uživati na koncertu "Novih fosila", jednog od najpopularnijih hrvatskih pop sastava sada već davnih 1970-ih i 1980-ih godina, te zajedno s njima zapjevati pjesame s platinastih i dijamantnih LP ploča koje su postale pravi hitovi tih vremena poput - "Da te ne volim", "Reci mi tiho, tiho", "Saša", "Šuti moj dječače plavi", "Sanja", "Plava košulja" i mnoge druge.

Predbožićni koncert što ga je organizirala SBTV, a na koji su se "Novi fosili" rado odazvali bio je humanitarnog karaktera. Sredstva prikupljena tijekom večeri pomoći će skromnoj četveročlanoj obitelji Matić iz Slavonskog Broda kako bi si osigurali osnovna sredstva za život koja im nedostaju.

Tradicionalno, već devetu godinu za redom nastavljajući niz odabira vrhunskih glazbenih izvođača slavonskobrodska TV u predblagdansko vrijeme organizira humanitarni koncert, pa su tako nakon gostovanja brojnih imena hrvatske glazbene scene Tereze Kesovije, Vanne, Borisa Novkovića, Josipe Lisac, Massima, Đanija Stipaničeva, Marka Tolje i prošlogodišnjeg nezaboravnog nastupa Nine Badrić, svojim neiscrpnim glazbenim repertoarom ove godine Brođane razveselili Sanja Doležal, Rajko Dujmić i "Novi fosili", te zahvaljujući humanitarnom karakteru uljepšali skorašnje blagdane ovoj slavonskobrodskoj obitelji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije