Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.10.2013. u 12:04

Sanja Doležal i jest za sumornu Hrvatsku televiziju, izmučenu nestvarnim ambicijama svojih anonimnih klanova, biće iz paralelnog svemira.

Na HRT uzeli su je iz čistog očaja: da vodi zanemarenu “Dobro-jutro-Hrvatsku”, a ona je odmah pokazala sve, tj. svoj kronično simpatični osmijeh gospođe iz inozemstva, npr. iz Njemačke, pristojnije rečeno: iz Europske unije (prije nego što je u nju ušla Hrvatska). Sanja Doležal i jest za sumornu Hrvatsku televiziju, izmučenu nestvarnim ambicijama svojih anonimnih klanova, biće iz paralelnog svemira.

HRT je preuzela gotovu estradnu osobu, što joj i dalje želimo, jer nema šanse da itko samo na temelju dugogodišnjeg radnog odnosa s ovom medijskom ustanovom postane bilo kakva zvijezda, čak ni hrvatska TV zvijezda. HRT je puna voditeljica i voditelja koji su stalno na ekranu, a ne poznaje ih nitko, čak ni obični ljudi na ulici, poznati iz brojnih intervjua s popularnim osobama koje tobože ne vole svoju popularnost.

U takvo društvo stigla je zvijezda “Novih fosila” i odmah se uklopila. U srijedu je čistila mrvice s lica zatečenog voditelja Roberta Ferlina kojeg danas ujutro Karmela Vukov Colić zove Robi, kao da su doma. Sanja je kao ozbiljna voditeljica zablistala davno, na RTL TV-u prije devet godina u emisiji koja se, logično, zvala “Sanja”. Sanja na HRT-u danas ima svoje mjesto među voditeljicama koje je tamo zatekla (i u nizu slavnih prethodnica), a njen angažman trebao bi otvoriti put i drugim velikim imenima naše male estradice ili bilo kojoj osobi koja djeluje pristojnije i veselije od zatečenog materijala. Za sada HTV angažira jedino svoje propale radijske voditelje.

Od sada TV dnevnik Ivana Starčevića čitajte svakodnevno samo na portalu Večernjeg lista!

>> U 'Dnevniku 3' opet lažna slika o starcima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?