Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iživljavanje

Huligani usred noći izudarali mladiće i slomili im ruku i nos

policija
Foto: ilustracija
07.03.2015.
u 13:42

Mladićima nisu prijetili niti su ih opljačkali, već su ih nakon što su se na njima iživjeli ostavili da leže na cesti

Slomljene ruke i razbijenog nosa završili su L.Š. (20) i njegov godinu dana stariji prijatelj T. K. nakon što su u subotu oko 1 sat ujutro krenuli kući iz noćnog izlaska.

U Ulici Ksenije Kantoci u Novom Zagrebu presrela ih je skupina od nekoliko muškaraca, te su ih na cesti počeli udarati rukama i nogama.

Mladićima nisu prijetili niti su ih opljačkali, već su ih nakon što su se na njima iživjeli ostavili da leže na cesti. Ubrzo je stigla i hitna pomoć koju su L. Š. i T. K nazvali nakon što su se napadači udaljili, a nekoliko minuta nakon hitne i policija, koja napadačima još uvijek pokušava ući u trag.

>> Dvojica pucala na 21-godišnjaka u autu pa ga izvukla van i pretukla

Komentara 3

TH
thekurcula
01:27 08.03.2015.

Znate šta je problem sa ovakvim događajima ako policija ne nađe počinioce i ne kazni ih? Problem je što će velika većina drugih mladića da se naoruža za noćne izlaske pa će onda, kad to vide, i huligani da se naoružaju, pa će veoma brzo da se, umesto ranjenih, odvoze lećevi sa mesta uličnih sukoba, što će potaći sve da se naoružavaju još ubojitijim oružjem. Dakle, sve u svemu, na policiji je jedan veoma odgovoran zadatak da nađe ove junake koji u čoporima presreću ljudi na ulici i iz čistog ličnog zadovoljstva pretuku žrtve i da budu primerno kažnjeni da se tako šta više ne događa.

DB
drina.bracic
19:45 07.03.2015.

Dajem 5000 kuna za informaticija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije