Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR NA PRIJETNJU TUŽBOM IVANE KEKIN
Povratak na članak

Huić Ivani Kekin: Kakva je to solidarnost s radnicima ako im želiš oteti novac?

Huić je zaključio da je inicijativa Ivane Kekin isključivo vlastiti interes, budući da se obitelj Kekin u politiku uključila nakon potresa

Komentari 3

40
402
16:49 23.02.2021.

Ovi se ni ne skrivaju .Traze samodoprinos kao u ,,dobra stara vremena,,.Ja ne vidim razlog zbog cega bi gradani RH placali obnovu skupih privatni nekrtnina???Pa ni kroz bilo koji oblik otimacine.Ovi skojevci su jos u socijalizmu.

VL
BE
Beskucnik
18:34 23.02.2021.

Drzava bi trebala obnavljat stanove nekome koji je te stanove dobio besplatno i to na top lokaciji u centru grada , dok sirotinja otplacuje kredite u svicarcima i putuje vlakom u Zagreb 100 km za koricu kruha , gospodo prodajte stanove u centru Horvatincicu i kupite si kucu van Zagreba , dosta ste gululi ovaj narod

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.